Idei pentru organizarea cerceilor

Idei pentru organizarea cerceilor

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12453

Voteaza & Distribuie

Descriere

De multe ori, e destul de dificil sa avem grija de cerceii nostri. Mai toate femeile au experimentat frustrarea de a-si gasi un singur cercel intr-un sertar sau altul agatat si incalcit intr-un lantisor, provocand daune atat lantisorului, cat si cercelului. De aceea, felul in care ii pastram, este o parte importanta a ingrijirii bijuteriilor.


Cerceii mici cu surub

Acestia sunt, probabil, unul dintre tipurile de cercei cel mai dificil de ingrijit. Stifturile micute se pot prinde in alti cercei sau alte bijuterii si sunt si foarte usor de pierdut. Pe langa asta, se pot indoi, iar suruburile (sau fluturasii) se pot pierde. Organizarea cerceiloe cu surub prin aranjarea lor pe un suport special si in functie de marime, de la cei mai mari la cei mai mici, va va ajuta sa-i gasiti mai repede si sa-i feriti de indoiri, ruperi sau alte stricaciuni.


suport pentru cerceii cu surub


Cerceii lungi

Cerceii lungi trebuie depozitati astfel incat sa fie atarne sau sa fie asezati cu atentie. Daca sunt lasati alandala intr-o cutie de bijuterii riscati sa se deterioreze. Foarte fragili, uneori si foarte scumpi, ar trebui plasati fie individual intr-o cutie mica, fie pe un suport pe care nu se incalcesc intre ei.


suport pentru cercei lungi


suport pentru cercei lungi


Cerceii rotunzi

Din cauza ca sunt mari, acesti cercei pot fi dificil de stocat, mai ales ca au nevoie de mult spatiu. O idee pentru organizarea lor este de a-i tine culcati intr-un sertar de bijuterii sau intr-o cutie separata. Cerceii rotunzi, mai ales cei fabricati din aur sau argint se pot deforma daca nu sunt ingrijiti cum trebuie.


suport pentru cercei rotunzi