Cum să porți cerceii lungi din aur. Iată 5 secrete de stil!

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, cercei
Ultima actualizareMarti 14 februarie 2023
Vizualizari240

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cerceii lungi din aur sunt definiția eleganței și a senzualității, acaparând privirile celor din jur din prima clipă. Cum nu sunt tocmai ușor de asortat, este indicat să îi alegi cu atenție. Dacă îi porți corect, vor reprezenta punctul forte al ținutelor tale. Nu multe femei îndrăznesc să poarte cercei lungi, optând pentru cei de mici dimensiuni de cele mai multe ori, fiindcă le lipsește curajul.

Te invităm să descoperi în continuare câteva secrete de stil care te vor ajuta să stăpânești arta purtării cerceilor lungi din aur.

1. Optează pentru haine simple

Cerceii lungi din aur sunt vedeta outfitului, așa că trebuie să ai grijă să nu strici echilibrul vestimentar. Poți greși cu ușurință în alegerea hainelor și a celorlalte bijuterii, de aceea este indicat să te ghidezi după regula „less is more”. Așadar, nu încărca ținuta cu haine bogate în imprimeuri și ornamente. Alege o ținută mai simplă care să fie pusă în valoare prin purtarea cerceilor statement. Nu îți face griji că nu vei ieși în evidență, fiindcă cerceii lungi din aur adaugă stil și personalitate chiar și unei combinații vestimentare formate din blugi și o cămașă albă.

2. Nu combina cerceii lungi din aur cu coliere statement

Dacă ai optat pentru o pereche de cerci lungi masivi, decorați cu pietre colorate, nu purta în același timp și un colier extravagant, ci optează pentru un lănțișor delicat. Vei crea un mix mai reușit dacă vei purta o brățară cu design mai complex, mai ales dacă este vorba despre accesorizarea unei ținute de seară.

3. Prinde-ți părul când porți cercei lungi

Cea mai simplă modalitate prin care poți evidenția cerceii lungi este să îți prinzi părul. În funcție de ținută și de ocazie, alege coafuri elegante cu cocuri, celebra coadă de cal ori împletiturile complexe. Indiferent de modelul de coafură pentru care vei opta, vei arăta mai chic ca niciodată grație cerceilor. Însă dacă nu vrei să îți faci o coafură, măcar nu lăsa părul să le umbrească strălucirea, ci descoperă-ți o ureche ori pe amândouă.

4. Poartă cerceii lungi din aur în funcție de forma feței

Purtarea corectă a cerceilor lungi din aur nu are legătură doar cu hainele, ci și cu forma feței. Cerceii de tip candelabru sunt potriviți pentru femeile cu fața triunghiulară. Pentru forma feței alungită sunt perfecți cerceii cuforme geometrice. Dacă ai fața pătrată, îți recomandăm să alegi cercei rotunzi, iar dacă ai fața ovală, poartă mai des cercei lungi tip lănțișor.

5. Nu uita de regulile cromatice

Pentru o accesorizare de vis, acordă atenție și regulilor cromatice. Mai exact, potrivește cercii lungi din aur la culorile pieselor vestimentare. Dacă porți o pereche de cercei cu pietre colorate, asigură-te că nuanța respectivă se regăsește și în cea a hainelor. Varianta mai simplă este să porți o pereche de cercei fără pietre ori unii cu diamante ori zirconii transparente.

Cerceii lungi din aur arată spectaculos indiferent de modelul pe care îl alegi, însă este important să îi incluzi în ținutele potrivite. Istoricul cerceilor este unul foarte vechi, rolul lor fiind acela de a decora urechile sau a arăta convingerile sociale, credințele religioase, tribale. A fost o perioadă in care acest accesoriu a fost purtat de bărbați foarte mult si mai putin de doamne, dar cu timpul modelele au evoluat și au ajuns sa fie apreciați pentru senzualitatea pe care o pot oferi dar și pentru ca pot pune in evideță mai bine trăsaturile unei persoane .

Nu subestima niciodată puterea unui accesoriu cu o traditie atât de lungă si vino la Maia Bijou pentru a-ți găsi perechea potrivită !


Sursa foto: unsplash.com/photos/Asngw4A5