„I want a better life“, motivul pentru care oamenii aleg cursuri de engleza online!

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriCursuri de limba engleza
Ultima actualizareJoi 29 iulie 2021
Vizualizari246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare dintre noi isi doreste o viata mai buna, atat pentru sine, cat si pentru copiii sai. In lumea actuala, cunoasterea unei limbi straine reprezinta un element obligatoriu, pentru a avea parte de succes. Centrul Flying Colours a inteles acest lucru si le ofera tuturor oportunitatea de a participa la cursuri engleza online, personalizate pentru diferite categorii de varsta.

Cursuri engleza online pentru prescolari

Daca vrei sa ii construiesti copilului tau o viata de succes, niciodata nu este prea devreme sa incepi. De fapt, exista multiple avantaje ale studierii unei limbi straine chiar inainte de a merge la scoala. La aceasta varsta, copiii sunt ca niste bureti care absorb orice informatie li se ofera, fara eforturi deosebite. Studiind engleza de la o varsta frageda, ei isi vor insusi numerosi termeni si expresii, pe care apoi vor ajunge sa le foloseasca intr-un mod cat se poate de firesc. In acelasi timp, se vor obisnui cu activitatile organizate de invatare, ceea ce va constitui un avantaj important in momentul in care vor merge la scoala si vor incepe, si acolo, sa studieze o limba straina.

Cursuri engleza online pentru copii

Indiferent de performantele pe care le au la scoala, copiii vor percepe aceste sesiuni nu ca pe un efort suplimentar, ci ca pe o distractie impreuna cu prietenii. Informatia este structurata clar, iar exercitiile practice le ofera posibilitatea de a colabora, pentru a atinge impreuna diferite obiective concrete. Cursurile pentru copii scolari sunt structurate pe doua grupe diferite de varsta. Pe de o parte, este vorba despre cele dedicate copiilor de clasele I-IV, deci cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani. Apoi, este vorba despre cele care se adreseaza juniorilor cu varsta intre 11 si 14 ani, care frecventeaza scoala gimnaziala. Astfel, fiecare va putea sa invete in ritmul care i se potriveste cel mai bine.

Cursuri engleza online pentru adolescenti

Elevii de liceu beneficiaza de multiple avantaje, de pe urma participarii la aceste activitati desfasurate saptamanal. Foarte concret, ei vor putea sa obtina fara probleme certificatul Cambridge si sa isi echivaleze proba de limba engleza la examenul de bacalaureat. Astfel, li se deschid numeroase oportunitati, precum aceea de a studia la o universitate din strainatate sau de a se angaja fara probleme intr-o companie care isi desfasoara activitatea pe plan international. Se vor simti in largul lor oriunde vor calatori si vor putea sa isi faca prieteni si cunostinte in orice regiune a lumii, depasind barierele lingvistice.

Cursuri engleza online pentru adulti

Daca pentru prescolari nu este prea devreme sa invete o limba straina, nici pentru adulti nu e vreodata prea tarziu sa acumuleze noi cunostinte sau sa le perfectioneze pe cele deja dobandite. In acest scop, li se ofera o noua oportunitate atat incepatorilor, cat si avansatilor, indiferent daca doresc sa invete engleza generala, cu accent pe conversatie, sau mai degraba sa dobandeasca diferite cunostinte necesare in mediul de business.

Participand, iti vei imbunatati in mod vizibil fluenta si pronuntia, datorita faptului ca se pune un mare accent pe conversatie. In acelasi timp, iti vei imbogati vocabularul si cunoasterea structurilor gramaticale de baza. Te vei bucura de un progres constant inclusiv datorita faptului ca vei lucra cu profesori cu experienta de peste 10 ani in predarea limbii engleze.