Hidroizolatii terase

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriConstructii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3053

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deoarece suntem intr-o perioada mai critica din punct de vedere al derularii investitiilor in constructii, exista o tendinta clara a unor beneficiari sau antreprenori generali ca datorita preturilor in scadere sa accepte servicii din ce in ce mai ieftine, servicii care de cele mai multe ori nu respecta nici cele mai mici detalii tehnice elementare. Sa nu mai vorbim de instructiuni de montaj raportate unui normativ in vigoare (si aici fac referire cu precadere in zona de hidroizolatii si termo-hidroizolatii aferente cladirilor civile si industriale noi sau in reabilitare, a sistemelor de acoperis, etc.

Nu putine au fost cazurile in care personalul tehnic al SC CONDURARU GRUP SRL s-a confruntat cu situatii sau cereri de montaj prin aplicarea unui singur strat de hidroizolatie, strat care sa tina loc de difuzie si de bariera contra vaporilor, si de preferinta sa fie cu insertie din fibra de sticla. Deja va dati seama cat de calitativa poate fi o astfel de lucrare si ce garantie reala asupra lucrarii se acorda.

Drept urmare nu facem altceva prin prezentul articol decat sa atragem atentia asupra faptului ca partea de hidroizolatii si termo-hidroizolatii este una dintre cele mai importate parti aferente cladirii in sine, indiferent de sistemul de terasa sau fundatie pentru care s-a optat.