Green Monday de la Carpatair

Green Monday de la Carpatair

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1520

Voteaza & Distribuie

Descrierezboruri ieftine


zboruri ieftineIn data de 12 decembrie compania aeriana Carpatair a anuntat ca pentru toate zborurile directe cu plecare din Timisoara spre Italia si Germania tarifele la biletele de avion vor fi de 69 de euro. Pentru toate zborurile cu plecare din Timisoara spre aeroporturile din Romania, Italia, Moldova si Ucraina preturile vor fi de 99 euro. Perioada de calatorie pentru zborurile oferite cu ocazia Green Monday, va fi 20 ianuarie si 31 octombrie 2012.Vicepresedintele marketing si vanzari Carpatair, Paula Ardelean, a declarat:"Pe modelul unui concept de shopping cunoscut la nivel international si in urma succesului pe care l-a avut primul Black Friday din Romania, am decis sa implementam si Green Monday - a doua zi de luni din decembrie. Este o foarte buna oportunitate pentru cei care si-au facut deja planuri de calatorie pentru 2012".Astfel compania aeriana Carpatair, prin aeroportul din Timisoara lanseaza in Romania o premiera, conceptul de Green Monday, prin care toti cei care isi vor achizitioana bilete de avion vor beneficia de zboruri ieftine.


O alta companie aeriana care ofera clientilor sai sansa de a calatori spre America de Nord si Centrala, Orientul Mijlociu si Asia, este British Airways ce pune la dispozitie tarife reduce cu 45% pentru clasa business. Promotia a fost valabila in intervalul 9-12 decembrie, iar perioada de calatorie intre 19 decembrie si 2 ianuarie 2012.


Destinatiile incluse in promotie sunt urmatoarele Boston, Chicago, Cincinnati, Dallas, Honolulu, Houston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Portland, Seattle, San Franacisco, San Juan, Salt Lake City, Washington, Montreal, Toronto, Vancouver, Calgary, Cancun si Mexico City.


British Airways ofera cateva idei de cadouri inainte de Craciun, mai ales pentru cei care vor sa ofere ceva unic. Unul dintre cadourile propuse este ocazia de a fi in scaunul pilotului pe un simulator Boeing 737 sau Boeing 777. O sedinta de doar o ora poate costa de la 399 la 449 de lire sterline. Zborul se deruleaza in prezenta unui instructor si nu este necesara experienta, iar pentru cei mai impatimiti sunt disponibile si curse mai lungi, de doua sau trei ore.