Generează fluturașii de salariu cu ajutorul unui program de calcul salarii electronic

Generează fluturașii de salariu cu ajutorul unui program de calcul salarii electronic

Detalii

CategoriiIT
Tagurisalar, salarizare
Ultima actualizareMarti 3 august 2021
Vizualizari410

Voteaza & Distribuie

Descriere

Contextul pandemic a schimbat multe demersuri din sfera profesională, astfel că, multe soluții software au devenit un liant de nădejde pentru companiile de pretutindeni. O asemenea soluție o reprezintă și un program calcul salarii care: genereaza fluturas salariu electronic, gestionează calculul salarial, deci într-o idee, eficientizează activitățile de payroll ale companiei. În acest fel, activitățiile care solicitau specialiștii payroll devin mai ușoare și mai rapide.

Un program calcul salarii te ajută în generarea fluturașilor

Poate te întrebi ce reprezintă de fapt un program calcul salarii și cum te poate el ajuta în eficientizarea activităților de payroll. Concret, un program calcul salarii: eficientizează procesul de calcul salarial al angajaților, întocmește rapoarte simple și complexe pentru oricare departament sau unitate din compania ta, genereaza fluturas salariu pentru fiecare angajat în parte și te poate ajuta chiar și în definirea și depunerea unor declarații și formulare către instituțiile statului.

De ce să alegi un program calcul salarii pentru generarea fluturașilor de salariu?

Perioada actuală le-a arătat companiilor cât este de importantă o investiție în digitalizarea departamentelor. Mai ales, când vine vorba despre departamente cu un cumul de activități care ocupă mult timp și energie angajaților. Gândește-te numai, ce resurse de timp și bani investește o companie pentru distribuirea fluturașilor salariali. Astfel, o un program calcul salarii digital genereaza fluturas salariu într-un mod automat, iar angajații îi vor primi lunar, fără întârziere. În același timp, specialiștii payroll din echipa ta vor scăpa de efortul distribuirii acestora.

Mai mult, prin achiziționarea unui astfel de modul, oferi o mai mare siguranță angajaților tăi și reduci totodată costurile de timp și bani ale companiei. Nu în ultimul rând, un modul care genereaza fluturas salariu te ajută în creșterea gradului de transparență dintre tine și angajații tăi, deoarece angajatul va putea consulta nu numai salariul, ci și contribuțiile sociale plătite de companie pentru el.

Alege un program calcul salarii de la UCMS by AROBS
UCMS by AROBS este o companie care oferă soluții software pentru managementul resurselor umane și al salarizării, având o vastă experiență pe piață. dp-Payroll este un program calcul salarii dezvoltat de 25 de ani pentru piața românescă, în prezent fiind utilizat în industrii precum: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT și multe altele. Dacă ești interesat de soluțiile celor de la UCMS by AROBS, contactează-i pe adresa de e-mail: office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424.