Gardienii destinului

Gardienii destinului

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Nolfi, Matt Damon, Philip K. Dick
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1456

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Adjustment Bureau
An: 2011
Durata: 108 minute
Regia: George Nolfi
Scris de: George Nolfi, Philip K. Dick
Actori: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson
Gen: Romantic, Thriller

Suntem stapanii destinului nostru? Sau suntem manipulati de forte nevazute? In Gardienii destinului, Matt Damon joaca rolul unui om care vede viitorul pe care soarta i-l rezerva si isi da seama ca aspira la o alta viata decat aceea care i-a fost sortita. Pentru a-si putea obtine viitorul pe care si-l doreste, va trebui s-o urmareasca pe femeia de care s-a indragostit nebuneste pe strazile New York-ului si a retelelor sale subterane.

David Norris (Matt Damon) este un politician ambitios, care este pe cale de a intra in Senat cand o intalneste pe uimitoarea dansatoare Elise Sellas (Emily Blunt). Este dragoste la prima vedere, dar David isi da repede seama ca exista persoane misterioase care conspira sa-l tina departe de ea.

Curand afla ca oponentii sai nu sunt altii decat gardienii Destinului - oamenii Biroului - care vor face tot posibilul pentru a impiedica relatia sa cu Elise. In fata unei cu ostilitati coplesitoare, David trebuie sa aleaga intre daca e dispus sa o piarda pe femeia pe care o iubeste si sa accepte soarta care ii este prestabilita sau  sa riste totul pentru a-si sfida Destinul si a ramane cu Elise.