Future Trip - schimbarea în industria organizării de evenimente

Future Trip - schimbarea în industria organizării de evenimente

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriTimisoara
Ultima actualizareMarti 7 iunie 2022
Vizualizari242

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tehnologia a avansat și oamenii s-au schimbat, iar industria organizării de evenimente trebuie să se schimbe și ea. Future Trip își propune să facă upgrade-uri în ceea ce privește organizarea evenimentelor, iar primul eveniment organizat de aceștia are loc în Timișoara, în perioada 24-26 iunie. Invitați la acest eveniment vor fi artiști precum Nusha, Anna Tur, Alex Kennon, JUST2, DU MAD, Stella Bossi pentru prima dată în România și mulți alții.

Dar ce este FutureTrip?

Future Trip este un proiect românesc, un nou brand de evenimente, care își propune să sudeze legăturile între tehnologia blockchain și industria entertaiment-ului. Acesta își dorește lansarea a 1000 de NFT-uri care să le ofere posesorilor de token-uri non-fungibile intrări la evenimente muzicale exclusiviste.

Acei organizatori de evenimente care reușesc să țină pasul cu tehnologia se vor afla întotdeauna pe primul loc în preferințele oamenilor. Folosind aparatură de ultimă generație și cele mai noi tehnologii, putem să le oferim participanților la evenimente momente și experiențe unice, de neuitat, care să le trezească dorința de reîntoarcere și de a împărtăși și cu alții.

Un aspect revoluționar la Future Trip este modul în care participanții își vor putea cumpăra biletele, planifica întâlniri cu DJ-ii lor preferați sau achiziționa merch-ul. Toate aceste lucruri, dar și accesul la anumite seturi înregistrate vor putea fi posibile prin intermediul NFT-urilor.

Clienții vor avea la dispoziție mai multe colecții de NFT din care își vor putea alege ceea ce consideră aceștia că li se potrivește mai bine. Future Trip le pune acestora la dispoziție de la colecții NFT care conțin beneficii de bază, de care fiecare participant va avea nevoie, până la colecții NFT cu beneficii high-class, care promit o adevărată experiență VIP.

Future Trip își dorește să pună mai presus de orice, nevoile clientului. Un lucru extrem de important pentru aceștia este înțelegerea încă de la început a lumii lor, atât fizic cât și metaforic, de către client. Doar așa se va putea crea o legătură specială și se vor putea pune bazele unei comunități cu dorințe și valori comune, un mediu destinat relaxării, unde distracția își are propriul motto.

Un alt aspect pentru care experiența Future Trip este cu totul și cu totul revoluționară este reprezentat de faptul că participanții pot participa și la evenimente virtuale, nu doar la evenimente fizice, prin intermediul Metaverse.

Ce este Metaverse? Metaverse este o a doua viața pe care oamenii și-o pot crea. Sunt folosite concepte precum realitatea virtuală, realitatea augumentată, anumite concepte din social media și tehnologia blockchain pentru a se crea spații de interacțiune, care să imite lumea reală.

Având acest lucru la dispoziție și ecosistemul PARTY-TO-EARN, participanți vor avea ocazia de a își crea evenimente proprii și de a avea câștiguri financiare în funcție de numărul de participanți de la evenimentul lor și de timpul petrecut de aceștia acolo. Un alt câștig de care vor avea parte cei care organizează evenimente va fi recunoașterea în cadrul comunității.

Atunci când Metaverse se va lansa în lumea Future Trip, toți cei care vor deține NFT-uri vor primi un anumit număr de tokens și folosind o aplicație care le va trimite invitații la dans, aceștia vor primi recompense în funcție de timpul pe care îl petrec dansând.

Și pentru că schimbarea pleacă din noi, Future Trip va dona 5% din încasări și 10% din royalties către o cauză non-profit pe care comunitatea o va alege. Ce poate fi mai minunat? Petreci și în același timp te și implici.

Pentru informații suplimentare despre Future Trip și despre evenimentul organizat de aceștia la Timișoara, în perioada 24-26 iunie, îi puteți urmări pe rețelele lor de socializare.

Sursa foto: futuretrip.io