Fotograful oficial al nuntii regale

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2951

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printul William si Domnisoara Catherine Middleton l-au selectat, pentru cel mai important eveniment pe care-l impartasesc, pe Hugo Burnand, drept fotograful oficial al nuntii regale, cel care le va imortaliza momentele speciale in 29 aprilie.

Hugo Burnand - fotograful oficial al nuntii regale


Hugo Burnand


fotograful oficial al nuntii regaleAcesta ii va urma atat la Palatul Buckingham, cat si la Manastirea Westminster. Hugo Burnand l-a mai fotografiat pe Printul William de nenumarate ori si a fost fotograf oficial chiar si la nunta Printului de Wales cu Ducesa de Cornwall in 2005.


De asemenea, tot el a realizat si ce-a dea 60-a fotografie de ziua nasterii Printului de Walles.

Hugo Burnand este un foarte cunoscut fotograf, in special la categoria porterete, el i-a fotografiat si pe Lucien Freud, Lady Thatcher, Victoria Beckham and John Magnier


Din cand in cand, Hugo Bernand lucreaza cu Publicatia Conde Nas care include categoriile House & Garden Magazine si Tatler.

William si Kate, fotografiati de Hugo Burnand


William si Kate, fotografiati de Hugo BurnandHugo s-a nascut in anul 1963, este casatorit cu Louisa si au un copil. Bazele fotografiei au fost invatate de acesta de la mama lui, Ursy, care obisnuia sa isi transforme bucataria intr-o camera obscura. Hugo Burnand si-a inceput "cariera" de fotograf de la varsta de 7 ani cand a primit prima lui camera foto.


Cel care a fost ales sa fie fotograf oficial al nuntii regale s-a inscris in trecut la Scoala Harrow. A petrecut 10 ani calatorind prin America, Franta si Irlanda. Dupa un scurt job la Llyods in Londra, Hugo Burnand a ajuns sa fie fotograful asistent al lui Julian Calder.

Hugo Burnand - fotograful oficial al nuntii regale


Hugo Burnand


fotograful oficial al nuntii regaleMai apoi, acesta si-a deschis propriul sau studio in Notting Hill. Si-a anticipat aceasta functie la nunta Printului William cu Kate Middleton si s-a implicat pe post de persoana fizica.


Este posibil ca cele mai multe dintre fotografiile realizate in timpul nuntii regale sa fie facute publice mai tarziu. Mai apoi, se asteapta un interviu in data de 29 aprilie cu fotograful Hugo Burnand, imediat dupa ce va termina fotografiile.


vezi mai multe fotografii realizate de fotograful oficial al nuntii regale pe: www.hugofoto.com