Fidelitatea fata de partener

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari780

Voteaza & Distribuie

Descriere

De cele mai multe ori partenerul nostru de viata nu este fidel fata de tine, un astfel de raspuns isi cauta intrebarea in acest articol.
Fidelitatea reprezinta o legatura statornica intr-un cuplu, iar daca aceasta incredere capata dubii asupra partenerului, nu este de bun augur. De cele mai multe ori cand nu mai este aceeasi incredere in partenerul de viata recurgi la diverse tertipuri pentru a surprinde un gest sau o fapta ce ar putea sa-l dea in vileag.


De cele mai multe ori apelam la prieteni pentru a incerca sa scoata la lumina despre fidelitate. De cele mai multe ori astfel de interventii nu dau rezultate. Mintea umana poate percepe anumite amenintari sau frustari cand cineva incearca sa afle lucruri de la tine mai ales cand se refera asupra unor vinovatii pe care incerci sa le ascunzi sau sa le faci omise.


In zilele moderne poti apela la diverse agentii de detectivi particulari care pot urmari persoana suspecta pe o perioada indelungata si la costuri considerabile. Apelarea la o astfel de agentie inseamna de cele mai multe ori, timp, aranjamente speciale si implicarea mai multor persoane. Astfel de actiune isi are rolul sau bine stabilit iar rezultatul obtinut este afirmat sau infirmat 100%, mai ales cand exista o dovada.


O alta metoda implica testarea partenerului la un cabinet poligraf. Testarea poligraf cuprinde trei etape : interviul pretest, stabilirea intrebarilor, aplicarea testelor poligraf in mod sistematic si interviul post test. Dupa testul poligraf si redactarea raportului de testare a sinceritati se obtine raspunsul in cazul de fidelitate asupra partenerului.


Fidelitatea este singurul mod in care adevarul asupra sinceritati tale deschide un drum spre incredere. Castigarea increderii nu reprezinta un scop in aplanarea si abaterea de la dreptate.


Examinarea poligraf determina atitudinea de fidelitate in procent de 99% a persoanei testata poligraf. Testul de fidelitate utilizeaza metode de detectie a unor parametri ca metoda stiintifica integrata prin comportament simulat.