Extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online

Extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricadastru
Ultima actualizareVineri 20 mai 2022
Vizualizari152

Voteaza & Distribuie

Descriere

Actele de care ai nevoie nu mai trebuie să fie o întreagă pierdere de timp. De cele mai multe ori, acestea se obțin greu și durează o lungă perioadă până ce intri în posesia lor. Acest caz nu este și cel al extrasului ortofotoplan. Poți solicita oricând un extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online.

Prin intermediul internetului poți avea acces la o mulțime de produse, acte, accesorii și așa mai departe. Documentele pe care le soliciți trebuie să fie autentice și să îți ofere informațiile de care ai nevoie. În cazul extrasului de plan cadastral, acesta poate fi obținut de pe site-ul ortofotoplan.ro, acolo unde găsești toate detaliile despre documentul în sine. Vei fi îndrumat către obținerea lui, cât și de informațiile pe care trebuie să le generezi.

Dacă îți este necesar un astfel de document, îl poți obține online și eficient. Pe site ai la dispoziție un extras de plan cadastral pe ortofotoplan la un preț accesibil, iar dacă îl vei comanda și pe al doilea, prețul său scade. Informațiile scrise în acesta sunt autentice, iar documentul este acceptat de către toate instituțiile statului.

Obține online actele de care ai nevoie!

Fără să mai pierzi timp la ghișeu sau să aștepți luni întregi până la obținerea documentelor, online poți avea parte de ele prin poșta electronică. Ortofotoplan.ro este locul de unde poți achiziționa extrasul de plan cadastral, pe care îl primești pe adresa ta de e-mail. Pentru a intra în posesia lui trebuie să introduci numărul cărții funciare, tipul său - pentru teren sau construcție - județul, comuna/orașul sau sectorul.

După ce ai introdus aceste detalii, este necesar să treci la datele de facturare. În ambele cazuri, atât pentru extras, cât și pentru datele de facturare trebuie să fii foarte atent la ceea ce tastezi. Programul de generare al extraselor este unul automat, așadar solicitantul își asumă pe deplin informațiile pe care le furnizează.

Prețul acestor documente este unul fix, care include și taxa pentru emiterea sa. Îl poți comanda oricând ai nevoie, iar în cel mai scurt timp va fi disponibil pe adresa ta de e-mail. La fel ca și la restul informațiilor, aceasta trebuie să fie una corectă.

Conținutul extrasului de plan cadastral pe ortofotoplan

Dacă nu ai mai avut acces la un astfel de extras, probabil nu știi de ce ai nevoie de el și ce conține. Extrasul este, de fapt, o reprezentare grafică a imobilului sau terenului, cât și vecinătăților acestuia. În interiorul documentului se află imaginea aeriană a terenului, respectiv imobilului, cu actualizările evidențiate. Vei regăsi detalii cu privire la forma, dimensiunea terenului/imobilului și a laturilor, diferențele de nivel și poziția construcțiilor vecine. Altfel spus, înainte de a renova sau de a cumpăra un teren sau imobil vei putea vedea poziția sa exactă.

Solicitarea acestui document se face online, prin furnizarea tuturor informațiilor pe care le găsești detaliate pe site-ul ortofotoplan.ro. Fără să mai pierzi timp la rândul ghișeelor, obține online extrasul de plan cadastral!

Contact: contact@extrascfonline.ro