Elimină mucegaiul din căminul tău cu această soluție revoluționară de la PEFOC!

Elimină mucegaiul din căminul tău cu această soluție revoluționară de la PEFOC!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSemineu
Ultima actualizareMarti 16 noiembrie 2021
Vizualizari76

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă te confrunți cu problemele legate de apariția mucegaiului, a condensului sau a umezelii excesive și ești în căutarea unui remediu care nu doar să mascheze, dar să și rezolve odată pentru totdeauna, această problemă sâcâitoare cu impact agravant asupra sănătății noastre, cei de la PEFOC - meșteri sibieni care de peste 20 de ani ne-au obișnuit cu calitatea premium al fiecărui semineu lemne comercializat și montat profesional, ne prezintă soluția salvatoare - plăcile izolatoare SkamoWall!

Mucegaiul nu mai este astăzi o problemă de nerezolvat atunci când apelezi la soluții profesionale, inovative și eficiente de îndepărtare a acestuia, la pachet cu umezeala sau condensul din pereții casei tale. Soluția ecologică pentru eliminarea profesională a mucegaiului din pereții dormitorului, a băii sau a livingului din locuința ta - SkamoWall se prezintă sub forma unui sistem inovator de izolație interioară, alcătuit din plăci din silicat de calciu, care te vor ajuta să pui capăt bătăilor de cap.

Placa SkamoWall este capabilă să absoarbă și să elimine umezeala atunci când temperatura din încăpere suferă modificări semnificative. Pe lângă panoul din silicat propriu-zis, meșterii PEFOC îți pun la dispoziție și adezivul, grundul și restul accesoriilor necesare pentru un sistem anti-mucegai complet. Această soluție reprezintă un sistem inovativ, care se bazează pe izolarea interioară a pereților unei încăperi. Plăcile din silicat de calciu ce formează sistemul de izolație, au proprietăți de absorbție a apei/umezelii din pereți, pe care mai apoi o dispersează uniform, protejând astfel sănătatea membrilor familiei!

Sistemul de izolație interioară și de control al umidității este potrivit pentru mai toate tipurile de camere, printre care amintim în mod special:
- încăperile cu umiditate ridicată precum sunt băile, cămările sau bucătăriile
- spațiile cu temperatură fluctuantă sau instabilă
- încăperile cu pereți exteriori sau pereți comuni (cea mai comună cauză a mucegaiului)
- pereții pe care sunt plasate orice tip de focar semineu pe lemne sau alte dispozitive termice cu contact termic.

Prin placarea peretelui tău cu astfel de plăci izolatoare din silicat de calciu, practic vei crea un perete funcțional, respirabil, care nu va reține umezeala, eliminând în aceeași măsură, mirosul de mucegai din dormitor, birou sau camera de zi. De-a lungul timpului, pe un perete tratat în mod tradițional, pot apărea pete sau umezeala ori condens. În schimb, placarea acestuia cu panouri SkamoWall va absorbi umiditatea ce vine dinspre exterior, propagând-o în mod controlat spre interior. Sistemul izolator este potrivit pentru aproape orice tip de zid structural din cărămidă, beton, beton leca, exceptându-l totuși, pe cel din lemn.

În plus, pe lângă soluțiile profesionale de îndepărtare a mucegaiului, pe site-ul meșterilor sibieni pefoc.ro, găsiți o gamă variată de dispozitive termice de calitate superioară, cu rezistență mare în timp, diferite modele de șemineu clasic pe lemne, șemineu pe gaz sau semineu electric, sobe pe lemne sau peleți, dar și o varietate largă de materiale specifice universului termic, toate la prețuri accesibile pentru orice tip de proiect.

Și pentru că veștile bune nu se opresc aici, oriunde te-ai afla în țară, consultanța de specialitate și transportul produselor voluminoase sunt gratuite! Livrarea se efectuează în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii iar produsele, materialele și accesoriile dorite, beneficiază de garanția celor mai renumite branduri din universul termicelor de calitate superioară.