Dieta lui Courtney Love

Dieta lui Courtney Love

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1517

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum a slabit Courtney Love? Vedeta sustine ca nu a apelat la dieta macrobiotica, ci a folosit alt truc: „a pus lacat la frigider".


Courtney Love


Mai mult decat atat, Courtney declara ca in urma dietei macrobiotice s-a ales cu kilograme in plus. O sedinta foto pentru editia Vogue-ului italian i-a deschis ochii si atunci a decis sa renunte la mancarea macrobiotica.


Actrita a declarat unui reporter al revistei People: "Nu ma mai incapea nimic". Ce a urmat? A lipit pozele de la sedinta foto (fara prelucrarile din Photoshop), pe frigider si a inceput o dieta cu shake-uri, peste si broccoli.


Intr-adevar a scapat de kg in plus! Dar ce va face cu hainele care nu ii mai vin? Vedeta s-a hotarat sa le vanda pe toate pe eBay, iar banii din vanzari sa ii doneze unei fundatii din L.A.


Courtney Love


Bineinteles ca e nevoie de reinnoirea garderobei si un stylist nou. De noua ani Courtney Love s-a ocupat singura de imaginea ei deoarece vechiul ei stylist lucreaza in prezent pentru Madonna. Avem incredere ca si imaginea ei va fi pe masura noii siluete!