Dieta cu banane

Dieta cu banane

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4280

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dieta cu banane are la baza principiul meselor similare. A fost inventata de farmacista de origine japoneza Sumiko Watanabe, spre a-l ajuta pe sotul ei sa scape de kilogramele in plus. Dieta s-a dovedit eficienta dat fiind faptul ca barbatul a slabit aproape 20 de kilograme.


Ulterior dieta cu banane a devenit din ce in ce mai populara in Japonia astfel ca comerciantii de banane fac cu greu fata cererii de pe piata.Cura cu banane se bazeaza, dupa cum sugereaza si numele, pe consumul de banane.


dieta_cu_banane


Planul arata asa:


8.00 - 2 banane + apa la temperatura camerei13.00 - orice aliment15.00 - o gustare18.00 - poti servi orice


E interzis consumul de alimente dupa ora 20.00 iar ora la care te pui sa dormi nu trebuie sa depaseasca miezul noptii.


De ce e dieta cu banane eficienta?


1. Pentru caloriile cumulate din gustarile de seara nu iti ramane prea mult timp sa le consumi. Faptul ca le vei reduce se va vedea cu siguranta in pierderea kilogramelor.2. Dieta cu banane presupune renuntarea la dulciuri in proportie de 90%. E cert ca acest lucru va genera o scadere remarcabila in greutate!3. Un element definitoriu in aceasta dieta e reprezentat de odihna. E fapt dovedit ca metabolismul functioneaza in paramentrii normali doar daca acordam somnului atentia cuvenita.Deci, renunta la dulciuri, uita de mancare dupa ora 20.00 si odihneste-te corespunzator. Rezultatele dietei nu vor intarzia sa apara!