Detectivi faimosi - Werner Mauss

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari800

Voteaza & Distribuie

Descriere

Werner Mauss este un agent de servicii secrete si un politist sub acoperire care se foloseste de abilitatile sale exceptionale pentru a explora crimele si criminologia. Mauss are o inclinare intuitiva a mintii si utilizeaza strategii viabile pentru a a-i prinde asupra faptului pe inculpati. El este un agronomist calificat iar daca cine il intreaba despre ocupatia acestuia, el spune cu destula incredere ca este un expert in crime.Werner Mauss este un investigator international de locuri de munca, fiind autentificat de instantele columbiene. Datorita metodelor de lucru perfectionate, Mauss si-a castigat reputatia de a fi cel mai bun agent de servicii de securitate. El a descifrat crimele cele mai importante din oras si in diferite orase de pe intreg globul. Cu greu ati gasi un agent privat de calibrul acestuia.Mauss, alias "Tigel", alias "Koch", alias "Horst Faber", alias "Eric" este agentul deghizat si se utilizeaza de capacitatile sale iscusite de investigare intr-o maniera prin care crima este rezolvata doar in cateva minute. Super agentul international a pus bazele actiunilor in ruralul german Hunsruck. Veti observa competentele si expertiza lui Mauss in diferite medii.


Werner Mauss este un agent de servicii secrete remarcabil care are clienti peste tot in lume, care include de asemenea clienti germani si internationali, pe langa companiile private. Mauss lucreaza exceptional si lucreaza sub indrumarea Oficiului Federal de Politie Criminala.El este cel mai distins agent de servicii secrete, este flexibil in toate investigatiile. Comportarea lui este de asa natura incat el se confrunta atat cu infractori periculosi, cat si cu cei mai putin periculosi. Este facut pentru a se ocupa de crime internationale precum contrabanda, dependenta de droguri si multe altele. Nu iti poti da seama atat de simplu de tehnicile pe care Mauss le foloseste atunci cand trateaza cazurile criminale critice.Cand vine vorba de interpretarea psihologiei criminalilor, nu-l poti compara cu nimeni care are aceeasi profesie cu el. Exista doar un singur agent de servicii secrete care are cele mai bune resurse si pe care le foloseste atunci cand descifreaza o crima.


Atunci cand Werner Mauss rezolva o crima, el studiaza cazul din anumite puncte de vedere. Asa cum spune Mauss, el a fost factorul-cheie ce a stat in spatele arestarilor a aproximativ 2000 de escroci.In unul dintre cazuri, l-a inhatat pe teroristul rau famat al factiunii Armata Rosie in Grecia. In plus, Mauss a a realizat de asemenea o redobandire de success a comorilor Domului din Koln, care fusesera furate de acolo. El este unul dintre putinii agenti de servicii secrete caruia ii este permis sa lucreze in zona gri.Nu exista nicio indoiala ca Mauss este un agent secret controversat, care are experienta si inteligenta necesare pentru a realize success dupa success. El se afla in punctul culminant al carierei sale, iar acesta este lucrul important care ii ofera forta sa munceasca si mai mult si sa fie cinstit cu munca sa. Mauss este intr-adevar omul care isi ia responsabilitatea de a elimina crimele si criminalii.