Descoperă beneficiile facturării electronice, cu StillCo

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriprogram facturare
Ultima actualizareLuni 8 iulie 2024
Vizualizari741

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei să te folosești de facturile electronice în afacerea ta? Vrei să înțelegi de ce această soluție e benefică pentru toată lumea? Ei bine, între facturile fizice și cele electronice nu există diferențe decât în ceea ce privește modul de transmitere de la firmă la client. Acestea sunt transmise în format electronic, dar sunt emise exact în același mod ca facturile fizice.

Ai o afacere și vrei să o administrezi cât de bine se poate? Cei de la StillCo te pot ajuta princonstruirea de aplicații web personalizate și platforme SaaS, creează sisteme potrivite aplicațiilor de management. Cu ajutorul acestora o să poți efectua plăți în siguranță, în mod automat și la timp.

Care sunt beneficiile facturării electronice?


În primul rând, operațiunile pot fi efectuate mult mai repede decât în mod normal. Acest sistem electronic fluidizează fluxul de numerar, pentru că sunt procesate mult mai repede decât cele fizice. Facturile fizice, în funcție de companie, ajung mai greu la contabilitate unde pot fi înregistrate. Cu cât ele ajung ma greu, cu atât plățile se efectuează mai greu. Prin facturarea electronică, o să te poți bucura de mai puține erori, pentru că datele sunt introduse automat, iar tu nu trebuie să mai stai să le notezi și să le verifici. Prin facturarea electronică o să câștigi mai mult timp.

În al doilea rând, nu o să mai fie nevoie să păstrezi o arhivă cu toate facturile pentru că ele se vor stoca automat în sistem. Acest lucru ușurează accesul la ele și pot fi căutate rapid, în funcție de numărul de înregistrare. De asemenea, poți vedea în timp real statusul facturii. Dacă a fost emisă și dacă a fost plătită.

Acest sistem de facturare electronica îți va permite să ai o comunicare mai bună cu clienții tăi. Cum așa? Dacă intervin anumite probleme la facturare, dacă ai un client care nu este de acord cu suma, ele pot fi modificate în cel mai scurt timp.

Vei putea edita cu ușurință toate datele, cum ar fi cotele de TVA, tipul de produse și prețul acestora. Îți faci griji în legătură cu legea? Aceste sisteme de facturare sunt făcute în așa fel încât să respecte toate reglementările și să funcționeze conform legii în vigoare. Este o modalitate prin care se reduc fraudele fiscale.

Nu știi ce este SPV-ul?


SPV este o abreviere ce înseamnă Spațiul Privat Virtual, un serviciu furnizat de ANAF, prin care să îți poți monitoriza obligațiile de plată pe care le ai și unde poți să vezi decizia de impunere. Este locul unde se stochează facturile pe care le emiți, la care au acces și autoritățile.

De ce să alegi serviciile StillCo?


Pentru că te ajută să îți digitalizezi afacerea într-un mod eficient, bazându-se pe cerințele afacerii tale. Te pot ajuta cu integrarea semnăturilor electronice, email-urilor și a altor metode moderne folosite. Ei te ajută să-ți simplifici modul de lucru.

Facturile electronice aduc numeroase beneficii de care să te bucuri atât tu, cât și clienții tăi.

Contact:

office @stillco.ro
+40336390000

Sursa foto: snowing/freepik.com