Decorarea dormitorului in 5 pasi simpli

Decorarea dormitorului in 5 pasi simpli

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5893

Voteaza & Distribuie

Descriere

1. Faceti curatenie

Acesta este momentul in care trebuie sa evaluati lucrurile de care aveti nevoie si care nu. Evaluati atent elementele din camera si indepartati totul, cu exceptia acelora pe care doriti sa le pastrati pentru noul aspect al camerei. Nu fiti sentimentali! Veti fi uimit cat de bine arata dormitorul dupa acest prim pas.


lenjerie de pat cu perini
2. Imbracati patul

Patul este cel mai proeminent obiect din camera, si puteti transforma decorul dormitorul pur si simplu prin schimbarea lenjeriei de pat. Alegeti ceva care se potriveste cu personalitatea dvs si a partenerului si folositi-o pentru a schimba tema si atmosfera camerei.


3. Adaugati niste perini

Cumparati niste fete de perini mai deosebite, care sa se asorteze cu lenjeria dvs de pat si imbracati perinile disponibile. Puteti gasi in magazine seturi de fete de perini care se asorteaza cu lenjeria. Tot ce trebuie sa faceti e sa gasiti culoarea si modelul pe gustul dvs.


draperii
4. Nu uitati de podea

Un covor mai mic este o modalitate foarte buna pentru decorarea dormitorului, fara sa ii schimbat aspectul complet. Nu uitati ca podelele mai intunecate vor face camera sa para mai mica, in timp ce culorile mai deschise vor face opusul.


5. Amintiti-va si de ferestre

Daca alegeti draperii lungi pana la podea veti creea impresia unor pereti mai alungiti si a unei incaperi mai inalte. Pentru un aspect traditional, contrastati culorile peretilor si cele ale perdelelor si draperiilor pentru a le permite sa se evidentieze ca un element distinct in camera. Draperiile in aceleasi culori cu peretii ofera o infatisare mai blanda si mai contemporana. Alternativ, incercati jaluzele sau diferite modele de perdele.