De prin lume adunate

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBancuri
Ultima actualizareSambata 25 februarie 2017
Vizualizari3868

Voteaza & Distribuie

Descriere

In Liban, e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.
In Bahrein, un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organelgenitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in timpul examinarii. Are voie sa o vada folosind o oglinda.
Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor. Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn.
Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.
In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca.
In Hong Kong o femeie daca-si prinde barbatul cu alta femeie, e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr ... numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel.
Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia .......Daaarrrr ... numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali.
In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si cand se intampla prima data, ma -sa trebuie sa se uite, sa fie martora.
In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp.
In Maryland, he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: Daca sunt vandute impreuna cu bauturile alcoolice.
Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere.
Cel mai puternic muschi din corp e....limba.....
Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata.
Fluturii degusta cu piciorul
Steaua de mare n-are creier...
Broastele tzestoase respira prin fund.....