Bancuri si Umor pe categorii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBancuri
Ultima actualizareSambata 25 februarie 2017
Vizualizari830

Voteaza & Distribuie

Descriere

Datorita diverselor personaje mai mult sau mai putin consacrate, bancurile au fost intotdeauna organizate pe categorii pentru a fi mai usor intelese.

Astazi cand stresul si rutina sunt la ordinea zilei bancurile sunt extrem de importante pentru relaxare avand in vedere ca sunt la indemana tuturor putand fii accesate si de pe terminale de oriunde si oricand.
Mai nou sunt folosite bancurile illustrate facandu-se o paralela bine sincronizata intre grafica si text oferind un zambet mai lung celor care le contempla.

Facand parte din patrimoniul nostru cultural ele au o reprezentare specifica care ne caracterizeaza in totalitate avand in vedere ca suntem caracterizati ca fiind poporul lui Caragiale.

Desi sunt scurte, spre deosebire de alte forme de cultura, sunt totusi consistente prin continut si mesaj ridicandu-se la ragul de excelenta prin rafinament si exprimare fara a face aluzii intr-un anumit sens. Din pacate au o origine necunoscuta si straveche, care ne arata ca omul a apreciat umorul din cele mai vechi timpuri, ajutandu-ne in evolutie usurandu-ne munca si sudoarea pe care am depus-o in evolutia noastra.

In acest sens bancurile ni se potrivesc ca o manusa si le exprimam in fiecare zi de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.
In ciuda faptului ca societate este intr-o continua schimbare bancurile vor face intotdeauna deliciul publicului propaganda-se prin toate mediile culturare si sociale.