De ce e bine sa fii slaba?

De ce e bine sa fii slaba?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3890

Voteaza & Distribuie

Descriere

avantajul_de_a_fi_slabaTinand cont de multitudinea si popularitatea dietelor din ziua de azi, nu e de mirare ca pentru unele dintre noi a avea un corp armonios a devenit o obsesie pentru a avea o silueta filiforma. Insa exista si persoane care sunt slabe nu pentru ca se infometeaza, confruntandu-se cu dezechilibre alimentare serioase, ci pentru ca organismul lor nu asimileaza substantele necesare, datorita unui metabolism cu arderi rapide.


Oricare ar fi cauza pentru care o anumita persoana este slaba, exista avantaje considerabile ale acesui lucru:


1) Poti manca linistita orice, la orice ora si oricat, fara groaza pentru carbohidrati.


2) Daca chiar se intampla vreodata sa te alegi cu kilograme in plus (nu prea multe), slabesti repede oricand iti propui si fara eforturi. (de orice fel)


3) Ti se potrivesc si cele mai mici marimi de piese vestimentare inventate vreodata si acest lucru e valabil si cand treci de pragul de 20 de ani! (nu o sa fi pusa niciodata in situatia de a intreba vanzatoarea la ureche daca nu are o marimea XXL, care oricum nu e pentru tine).


4) In fata oricui pari mereu mai tanara decat esti (si toata lumea stie ce safisfactie are o astfel de remarca, mai ales dupa o anumita varsta).


5) Cand e rost de vreo activitate fizica, reusesti mereu sa fii mai rapida si te strecori cu usurinta oriunde (si la propriu si la figurat).


6) Faptul ca esti slaba va tine la distanta o gramada de boli ce survin in urma greutatii excesive.


Singurul dezavataj, daca esti slaba, e reprezentat de invidia mascata a unor persoane frustrate din jur, asociate cu reactii ostile de genul barfei sau falsei compatimiri.