Cursuri business analyst la școala EDU

Cursuri business analyst la școala EDU

Detalii

CategoriiEducatie
Taguricursuri
Ultima actualizareJoi 20 august 2020
Vizualizari350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursurile de business analyst te ajută să iei decizii corecte și informate. Datorită analizei de afaceri, poți ajusta strategia de dezvoltare și poți lucra cu sistemul pe baza unor argumente clare și date specifice. Acesta este motivul pentru care companiile IT au nevoie de business analyst buni. Astăzi vorbim despre specificul profesiei, sarcinilor, domeniului de responsabilitate și modul de a deveni analist de afaceri, profesor de cursuri și traininguri în analiza afacerilor.

De ce companiile IT au nevoie de de business analyst?

Cea mai importantă sarcină a analizei de afaceri este de a compara starea proceselor existente cu nevoile clientului și de a oferi opțiuni pentru optimizarea proceselor curente și / sau organizarea de noi procese în conformitate cu obiectivele de afaceri. Toate opțiunile propuse sunt analizate cu atenție de către analist, toate avantajele și dezavantajele sunt cântărite și, ori de câte ori este posibil, se oferă justificări economice pentru fiecare decizie.

De unde să începi?

Va trebui să studiezi mai întâi, urmând cursuri de business analyst la şcoala Edu. Până la terminarea cursului, cu siguranță că vei deveni un adevărat de business analyst. În timpul instruirii, îți va fi explicat cum merge procesul de dezvoltare în general și care sunt sarcinile analistului. Această zonă este foarte interesantă. După ce vei primi diploma, va trebuit să alegi ce vei face în continuare. Profesia de de business analyst este oarecum creativă. Trebuie să vii cu idei, să elaborezi soluții, să pui totul pe ”rafturi”. Vei atinge poziția de analist de afaceri, dezvoltându-ți treptat competențele și abilitățile necesare.

Care este diferența dintre de business analyst și analist IT?


De fapt, diferența dintre de business analyst și un analist de sistem constă în nivelul de elaborare a cerințelor pentru un produs sau pentru un sistem automatizat. Un analist de afaceri se ocupă de cerințele de afaceri, iar un analist de sistem se ocupă de cerințele sistemului. Dar care este granița dintre aceste două tipuri de cerințe, fiecare companie determină acest lucru de la sine. Sarcinile unui analist de afaceri dintr-o companie, se poate suprapune sarcinilor unui analist de sistem și invers.

Diagrama prezintă nivelurile de elaborare a cerințelor pentru un sistem automat. În mod obișnuit, blocul inferior al cerințelor de sistem este în viziunea analistului de sisteme, iar cel superior, cu cerințele de afaceri, este în domeniul analistului de afaceri. Modul de distribuire a restului cerințelor între sisteme și analiza de afaceri este decis individual în fiecare companie. Nu există o graniță clară aici.

Care sunt cerințele angajatorilor pentru un business analyst?

De obicei, angajatorii solicită un document care să ateste cursurile de business analyst, deoarece aceste domenii, de regulă, sunt alese de oameni cu gândire analitică, structurală. Activitatea unui analist de afaceri într-o companie IT este direct legată de cuvântul „cerințe”. Analistul identifică, documentează, gestionează. Există multe alte acțiuni care se pot face cu ”cerințe” despre care doar un business analyst știe.