Cum se alege un inel de logodna

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3129

Voteaza & Distribuie

Descriere

In mod obisnuit inelul de logodna este construit dintr-un metal pretios alb, argint, aur sau platina, imbogatit cu o piatra de diamant. Cati dintre noi insa isi pot ingadui sa cumpere un inel cu diamant in aceste timpuri dificile de recesiune? Avand in vedere starea globala a economiei este de dorit ca banii sa fie economisiti, cu atat mai mult cu cat casatoria reprezinta efectiv inceperea unui nou drum in viata.


Un inel din argint poate fi atat o emblema cat si o latura a procesului de cerere in casatorie. Pana si cel mai putin visator dintre domni intelege aspiratia nerostita a femeii de a primii un inel de logodna odata cu cererea in casatorie. Chiar si cel mai putin sensibil domn va astepta raspunsul ravnit in timp ce va aseza aceasta bijuterie pe degetul doamnei sale.


Ne este stiut faptul ca bijuteriile din argint sunt valoroase si pot fi gasite la preturi accesibile. Un inel din argint inegalabil, incrustat cu o piatra pretioasa deosebita, este capabil sa impresioneze si sa incante femeia recent logodita. Este inovator, colorat, fermecator, deosebit si, fara discutie, extrem de practic.


Poate va doriti ca iubita dumneavoastra sa primeasca o bijuterie care sa semene cu un diamant, cel putin de departe. Pentru a realiza acest lucru puteti alege un inel din argint cu o piatra stravezie sau de culoare alba din Zirconia. Aceasta piatra este frecvent folosita ca inlocuitor al diamantului, este eleganta, stralucitoare si deosebita. Un inel incrustat cu Margaritar sau Piatra Lunii poate produce, de asemenea, aceiasi aparenta de stralucire si limpezime alba.


Daca doriti sa iesiti din comun, puteti opta pentru o bijuterie din argint cu piatra pretioasa indrazneata si cu totul deosebita. Piatra de Quartz este de multe ori o selectie incantatoare si tare apreciata. Pentru persoanele neconventionale un inel din argint cu piatra de Onix intunecat poate fi izbitor, iar in cazul in care doamna are o natura usor rezervata, o bijuterie cu Ametist de un vioriu pal, sau o bijuterie cu un Topaz senin splendid poate insemna alegerea potrivita.


O alta optiune in alegerea unui inel de logodna din argint poate fi selectarea pietrei pretioase in functie de propietatile mistice ale acesteia, pe care le doriti rasfrante asupra persoanei dragi. De exemplu Topazul promoveaza fidelitatea, si a spune minunat in montura de argint, iar Peridotul, o piatra care ofera promisiunea fericirii conjugale, este cea mai potrivita selectie pentru inceputul unei vieti de cuplu.Ara Fashion este un magazin online cu vanzare de bijuterii din argint si pietre semipretioase.