Cum sa-ti impletesti parul in "coada de peste"?

Cum sa-ti impletesti parul in "coada de peste"?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCoafura, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari19592

Voteaza & Distribuie

Descriere

Impletitura „coada de peste" (fishtail), numita si impletitura in stil "os de peste", este o coafura uimitoare, usor si rapid de realizat, potrivita parului mediu si lung.

Daca te-ai saturat de impletitura clasica in 3 atunci este timpul sa incerci o noua impletitura de par, pe care o poti realiza la tine acasa: „coada de peste". Impletitura „coada de peste" este similara cu cea frantuzeasca (sau impletitura spic), oferindu-ti un look uimitor si elegant. Multe persoane ezita sa incerce o astfel de coafura, dar este destul de usor de realizat odata ce cunosti tehnica.

"Coada pe peste" este mai usor de realizat daca parul a fost spalat cu o zi sau doua inainte, deoarece parul proaspat samponat si imbalsamat este prea moale si, prin urmare, destul de dificil de impletit. Cel mai bun lucru despre „coada de peste" este ca, odata ce ai prins-o cu elastic la capat, coada nu se desprinde repede si parul nu se increteste. Iata instructiunile pe care trebuie sa le urmati pentru a realiza o impletitura „coada de peste".

Cum se face o impletitura "coada de peste"?

coada de peste

coada de peste pe o parte


Lucrurile de care ai nevoie:
  • pieptene cu dinti departati
  • pieptene ac
  • elastic transparent
  • oglinda
  • ser de stralucire
  • fixativ
Pasul 1: Periati-va parul cu pieptenele cu dinti departati, asigurandu-va ca l-ati descalcit complet.

Pasul 2: Luati doua sectiuni egale de par din ambele parti ale fetei.

Pasul 3: Treceti suvita dreapta peste sectiunea stanga si strangeti-o bine peste cealalta, dar aveti grija sa nu va iasa fire de par.

Pasul 4: Apoi utilizati pieptenele ac pentru a delimita inca o sectiune de par din partea dreapta, chiar de langa prima suvita. Adaugati suvita noua suvitei existente din partea dreapta.

Pasul 5: Acum treceti noua suvita de par din dreapta peste partea stanga si strangeti-o bine.

Pasul 6: Folositi din nou pieptenele ac pentru a selecta o alta suvita de par din partea stanga si adaugati-o peste parul existent in partea stanga.

Pasul 7: Treceti din nou aceasta noua suvita din stanga in dreapta si tineti-o stransa cu degetele. Continuati in acest mod, trecand suvitele alternativ dintr-o parte intr-alta, pana cand ati terminat tot parul de impletit.

Pasul 8: Prindeti capatul impletituri cu un elastic si aplicati ser de stralucire. Folositi si fixativul pentru a aranja parul.

Puteti sa impletiti in acest stil doar parul prins intr-o coada de cal. Se procedeaza in acelasi fel. Puteti chiar la final sa desfaceti elasticul in care a fost prinsa initial coada si sa departati suvitele de impletitura pentru a obtine un look shic si dezordonat.

Cum se face o impletitura "coada de peste" pe o parte?

impletitura

impletitura "coada de peste" pe o parte

purtata la o rochie fara umeri

O alta varianta de impletitura „coada de peste" este cea pe o parte. Este perfecta pentru persoanele care au trasaturi faciale foarte clare si bine definite, care doresc sa-si incadreze fata in acest mod. Coada de peste laterala arata foarte bine cu o rochie fara umeri. Inainte sa va impletiti parul astfel, acesta trebuie sa fie spalat cu 2-3 zile inainte.

Coafura obtinuta poate fi una stransa, egala, bine fixata, oferind un aer rafinat, sau, dimpotriva, usor dezordonata si lejera, oferind un aer seducator si misterios.

Pasul 1: In primul rand, periati-va parul cu un pieptene larg dintat pentru a va asigura ca nu e incurcat.

Pasul 2: Apoi umeziti-va usor parul si aplicati un spray pentru volum sau spuma pe intreaga lungime a parului.

Pasul 3: Uscati-va parul si adunati-l intr-o coada de cal.

Pasul 4: Aduceti tot parul intr-o parte.

Pasul 5: Incepeti impletirea parului prin impartirea cozii de cal in doua sectiuni.

Pasul 6: Luati o mica sectiune de par din partea dreapta si aduceti-o peste partea stanga. Repetati acelasi pas pe partea stanga.

Pasul 7: Continuati impletirea parului pana cand terminati coada de cal.

Pasul 8: Prindeti capetele cu o banda elastica si coafura este gata.