Cum să exploatați la capacitate maximă un depozit sau hală - soluții cu structuri industriale de la Desian Fer

Cum să exploatați la capacitate maximă un depozit sau hală - soluții cu structuri industriale de la Desian Fer

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriArad, rafturi metalice
Ultima actualizareMiercuri 16 decembrie 2020
Vizualizari236

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când începeți un business nu puteți ști spre ce amploare va merge totul. Așadar mai ales pentru un start up costurile controlate sunt o povară. Nu vă permiteți închirierea unui spațiu prea mare și așteptați să vedeți evoluția. Dacă totul merge bine, extinderea este pasul firesc. În loc să decideți instant schimbarea de locație, relocarea cu toate costurile implicate, puteți exploata la maximum capacitatea spațiului existent. Desian Fer are soluții în acest sens.

Rafturi, platforme sau scări metalice industriale

În funcție de caracteristicile spațiului despre care discutăm o soluție este cea adaptată. Desian Fer poate crea și în primă fază consilia cu privire la includerea în hală/depozit a unor structuri ce ajută la compartimentare și la organizare eficientă a spațiului. Implicațiile sunt multiple și ca prim avantaj vorbim despre optimizarea modului în care vă desfășurați activitatea, despre posibilitatea de a amâna relocarea. Totodată marfa este mai bine depozitată, lucrătorii au acces la aceasta și implicit toate procesele sunt îmbunătățite - randament crescut, timp mai scurt de a realiza anumite sarcini când marfa este mai la îndemână, cu o așa organizare.
Structurile puse la dispoziție de Desian Fer sunt versatile și adaptabile, sunt sigure și rezistente și pot fi instalate în orice zonă. Nu implică construcții din beton sau masive reorganizări, iar echipa poate face totul, de la plan la montaj.

Rafturi metalice

Sunt printre cele mai populare și accesibile moduri de a organiza un depozit. Acestea vor fi realizate din oțel. Pot fi solicitate de aici rafturi ușoare, cele pentru paleți sau alte variante, personalizate, dar inclusiv cele antiseismice.

Platforme metalice

Dacă spațiul de care dispuneți este generos și poate fi exploatat și pe înălțime, atunci o altă soluție marca Desian Fer este legată de platformele metalice. O astfel de structură, denumită mezanin industrial, vă poate ajută să creați încă un etaj sau chiar două, cu pardoseală plimbabilă ce se ridică. Și astfel de proiecte pot fi adaptate conform cu cerințele fiecăruia.

Scări metalice

La această categorie de produse vorbim despre structuri din hotel potrivite în spații diverse, nu doar la interior, ci și la exterior. Poate fi vorba de o altă cale de acces, de o a doua ieșire dintr-un spațiu, de acces la o zonă cu utilaje sau alte situații asemenea. Cert este că pot fi proiectate astfel de scări care să reziste la factorii de mediu, rezistente, sigure și stabile. Ca extra beneficiu, cei interesați regăsesc aici și soluții antiseismice, o echipă ce lucrează rapid și răspunde prompt solicitărilor. Nu este timp de pierdut și fiecare zi de întârziere atrage după sine și muncă îngreunată. Așadar Desian Fer își asumă să livreze la timp toate aceste tipuri de soluții industriale.

Cât costă un astfel de proiect

Costurile sunt diferite și țin de calitatea implicită a structurilor, dar și de serviciile complexe oferite. În funcție de mărimea spațiului și de complexitatea proiectului puteți obține o estimare de cost luând contact cu specialiștii:
desian.ro

desianfer82@gmail.com
+40 751 673 354
Punct de lucru:
Zimandcuz 270 H, Arad