Cum să depun banii la Magic Jackpot

Detalii

CategoriiRegional
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareLuni 27 septembrie 2021
Vizualizari786

Voteaza & Distribuie

Descriere

Magic Jackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri online de pe piața din România. În ciuda acestui lucru, Magic Jackpot a devenit rapid un cazino online de top în rândul jucătorilor și asta se datorează atât bonusurilor consistente de bun venit pe care le oferă noilor clienți, cât și prin gama diversificată de jocuri pe care le oferă și experiența plăcută pe care o au clienții acestora. Dacă încă nu ai cont la ei, vezi cum să deschizi unul pe MagicJackpot inregistrare. O să îți explic cu poți depune bani la Magic Jackpot și cele mai importante aspecte legate de acest cazino online.

Toate metodele de plată

Magic Jackpot oferă toate metodele de plată populare utilizate de cazinourile online din România și nu numai. Cea mai folosită metodă de plată la nivel internațional este plata cu un card. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont activ la Magic Jackpot. Intri pe platforma de cazino, te conectezi folosind credențialele pe care le-ai setat și mergi la secțiunea de depunere. Aici trebuie să alegi plata cu un card bancar. Mai apoi trebuie să introduci informațiile de pe cardul bancar.

Trebuie să știi că Magic Jackpot se supune legii în vigoare în România care face referire la siguranța și confidențialitatea datelor tale personale și bancare. Deci nu trebuie să îți faci griji în privința unei scurgeri de informații. Pentru a face o depunere folosind cardul bancar trebuie să introduci numărul afișat pe fața cardului format din 16 cifre în căsuța aferentă. Apoi ți se va cere să întroduci data de expirare a cardului pe care o găsești mai jos de numărul cardului în majoritatea cazurilor.

După ce ai introdus data expirării, ți se va cere să introduci un cod CVV. Acest cod îl vei găsi de obicei pe spatele cardului și este format din 3 cifre. Reține că acesta este cel mai important aspect de pe cardul tău, iar acesta va trebui să îl introduci de fiecare dată când vei face o depunere, deoarece legea îi obligă pe operatorii de jocuri de noroc să nu rețină în sistem acest cod, tocmai pentru siguranța utilizatorului.

Retragere sumă instant

Apoi, în funcție de banca la care este înregistrat cardul, se va retrage suma instant de pe cardul tău sau se va deschide o nouă fereastră în care ți se va cere să autorizezi plata în funcție de metoda pe care ai ales-o tu atunci când ți-ai creat cardul. În unele cazuri ți se va trimite un SMS cu un cod de confirmare, iar în alte cazuri poate fi vorba de o autorizare din aplicația de mobile banking pe care banca ți-a oferit-o. Banii vor ajunge instant în contul tău de jucător de la Magic Jackpot și poți începe să joci.

Pe lângă metoda de plată care utilizează un card bancar, la Magic Jackpot poți depune folosind cele mai populare portofele electronice folosite la momentul actual. Poți alege să depui bani în contul tău Magic Jackpot folosind un portofel electronic Paysafecard, Skrill sau Neteller.

Un alt aspect de reținut este faptul că suma minimă pe care o poți depune la Magic Jackpot este de 50 RON, iar suma minimă pe care o poți retrage este de 100 RON.