Cel mai amplu portal pentru pasionații de sloturi online, lansat de Tipzor Media

Cel mai amplu portal pentru pasionații de sloturi online, lansat de Tipzor Media

Detalii

CategoriiIT
Tagurijocuri de noroc, jocuri online
Ultima actualizareMarti 3 noiembrie 2020
Vizualizari323

Voteaza & Distribuie

Descriere

În contextul în care cele mai apreciate jocuri de cazino din România - sloturile - capătă tot mai multă popularitate și pe internet, compania Tipzor Media a lansat cel mai amplu portal dedicat exclusiv acestei nișe în sectorul de jocuri de noroc online. Pacanele-Gratis.ro este website-ul care prezintă cele mai noi și mai atractive sloturi ce pot fi jucate gratuit, dar și pe bani reali. Toate propunerile vin după analize complexe realizate de experți în domeniu. Sunt publicate inclusiv recenzii ale celor mai importante cazinouri online licențiate pe plan local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

"Am dorit să oferim celor ce apreciază această formă de divertisment un spațiu online unic cu informații oneste, unde analizăm totul în mod corect, imparțial. Recomandăm doar soluțiile cele mai bune de sloturi și de cazino online în general și informăm publicul cu privire la cele mai importante aspecte. Cine accesează Pacanele-Gratis.ro și pornește de aici experiența de divertisment online va avea parte de cele mai multe beneficii, inclusiv promoții speciale la cei mai mari operatori. Totul 100% legal și sigur, fără riscuri, doar distracție de oriunde, oricând, pe orice dispozitiv", spun cei de la Tipzor Media.

Reprezentanții noului website Pacanele-Gratis.ro explică și motivul pentru care un astfel de proiect vine la momentul potrivit pe piața românească de divertisment online: "Sectorul de jocuri de noroc online se bucură de tot mai multă popularitate în România, iar trendul de creștere a fost accelerat de restricțiile și recomandările din mediul offline, cu privire la păstrarea distanței fizice sociale între persoane, în contextul pandemiei. La fel ca în cazul comerțului electronic, consumul de divertisment online de tip gambling se bucură de o creștere solidă și sănătoasă: cei ce descoperă acest mediu și cei care obișnuiesc să petreacă timp regulat pe internet pe astfel de website-uri vor dori și în viitor să se bucure de toate avantajele specifice online-ului".

Celebrele "păcănele", cunoscute în sălile de jocuri până și în localități foarte mici din țară, oferă o diversitate enormă în variantele lor virtuale. Există numeroase avantaje pentru jocul online, printre care bonusul de bun venit în cazinourile virtuale, promoții și concursuri, dar și simplitate, accesibilitate, siguranță deplină în managementul banilor. Pacanele-Gratis.ro este un portal web dedicat jocurilor de tip sloturi, ca formă de divertisment pentru persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Tipzor Media, una dintre primele companii din România deținătoare de licență de gradul II pentru afiliați în domeniul jocurilor de noroc, s-a remarcat nu demult prin realizarea unei tranzacții grandioase pe piața de jocuri de noroc online: vânzarea unui portal web dedicat pariurilor sportive online, tranzacție de peste 1 milion de dolari. Foarte dinamică pe piața de new media, inclusiv cu servicii oferite clienților cu proiecte web în diverse domenii, Tipzor Media investește în special în proiecte de publishing care susțin pasionații de jocuri de noroc online pentru experiențe cât mai plăcute în consumul de divertisment la distanță. Site-urile web gnttips.ro, casino365.ro, xbets.ro și noul lansat pacanele-gratis.ro sunt printre proiectele de succes marca Tipzor Media.