Cadouri pentru nași: 5 idei pentru orice ocazie

Cadouri pentru nași: 5 idei pentru orice ocazie

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, cadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareVineri 23 aprilie 2021
Vizualizari73

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cadoul ideal pentru nași ar trebui să aibă atât un rol practic, cât și un impact emoțional puternic. Așa că ar fi minunat dacă ai putea afla discret ce anume și-ar dori aceștia cu ocazia sărbătorilor. Iar dacă nu reușești să afli, îți poți pregăti din timp o listă cu câteva idei de cadouri. Încearcă să te inspiri din viața lor de familie, alegând un cadou în funcție de stilul de viață pe care îl au, de personalitatea cuplului și de componența familiei lor. De asemenea, poți alege cadourile și în funcție de ocaziile calendaristice, iar cele mai importante sunt: Paștele și Crăciunul, dar și aniversările – fie că este vorba de ziua de naștere, onomastica sau celebrarea cununiei.

Bijuterii

Dacă este vorba de o ocazie specială, precum o aniversare, atunci poți alege pentru nași un cadou prețios, pe care să îl poată purta în permanență. Pentru nașă, poți alege o pereche de cercei din argint sau din aur alb, iar pentru naș poți opta pentru o brățară din argint, pe care să o poată purta mereu la mână. De asemenea, o pereche de butoni bine aleși pot fi perfecți pentru ținuta unui bărbat, iar un colier rafinat poate fi un cadou extrem de inspirat pentru o doamnă. Oferindu-le astfel de cadouri nașilor, le vei demonstra cu siguranță respectul și aprecierea pe care le ai față de ei.

Obiecte casnice utile

Dacă știi că nașii tăi sunt persoane care apreciază mai mult utilitatea obiectelor, decât rolul lor estetic, atunci poți alege fără probleme un obiect electrocasnic precum un aspirator modern, un mixer, un blender sau un robot de bucătărie. De asemenea, poți opta și pentru câteva produse mai moderne, cum ar fi un aparat de vidat, un steamer sau un aparat de gătit cu aburi.

Un coș de picnic


Un alt cadou inedit pentru nași poate fi un coș de picnic, mai ales dacă acestora le place să petreacă mult timp în aer liber. Dacă vara merg des la iarbă verde, un astfel de coș ar fi perfect pentru un picnic pe malul lacului. Un coș de picnic este echipat cu tot ce ai nevoie pentru o masă liniștită în natură – de la tacâmuri, până la prosoape și recipiente cu condimente.

Obiecte decorative pentru casă

Cu siguranță ai fost măcar o dată în vizită la nași, așa că sigur îți amintești cum este amenajată locuința lor. Dacă aceștia și-au decorat casa în stil minimalist, poți alege pentru ei o vază simplă, de culoare albă, iar dacă au locuința amenajată în stil clasic, poți opta pentru un tablou. Ideal ar fi să optezi pentru un cadou în culori neutre, care să poată fi integrat ușor în orice tip de decor. Însă, poți alege pentru nași și un cadou personalizat, cum ar fi un tablou de la Inpride.ro, pe care poți imprima direct o imagine de familie, sau o amintire dintr-o vacanță.

Un set personalizat de pahare

Un alt cadou elegant și rafinat pe care îl poți oferi nașilor poate fi un set personalizat de pahare pentru șampanie, care să le aducă aminte de nunta voastră. Iar pentru a completa un asemenea dar, poți alege și două sticle de șampanie, pe care nașii să le poată savura împreună, la o ocazie specială.

Nașii sunt o parte din familie, așa că este important să le arăți toată aprecierea și totul respectul tău, fiindu-le alături în momentele speciale. Învață să le asculți sfaturile și să ții cont de îndrumările lor, deoarece au o experiență mai mare în ceea ce privește viața de familie. Iar când vine vorba de o ocazie specială, marchează acel moment cu un cadou inedit, care să le aducă zâmbetul pe buze nașilor tăi.

Sursa foto: unsplash.com/photos/H5yiRXDUkto