Cum poți obține un rezultat natural după injectarea cu acid hialuronic?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriAcid hialuronic, Injectari cu Acid Hialuronic, marire buze
Ultima actualizareLuni 14 noiembrie 2022
Vizualizari349

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aproape fiecare femeie își dorește buze senzuale și voluptoase. Cum altfel, atunci când buzele au fost și sunt cea mai interesantă și seducătoare parte a feței? Mărirea buzelor se realizează prin injectarea de acid hialuronic sub piele. Acest lucru crește volumul, corectează forma și creează o simetrie atractivă. Acidul hialuronic se produce în mod natural în corpul uman și de aceea este bine integrat de către organism și se asimilează fără probleme. Mărirea buzelor este unul dintre cele mai populare servicii în cosmetologie. Este căutat de femei de toate vârstele.

De ce se apelează la mărirea buzelor

Procedura de mărire buze cu acid hailuronic are câteva motive, dintre care:

  • modificări legate de vârstă;
  • pierderea în volum;
  • volum mic al buzelor;
  • formă nepotrivită sau nedorită;
  • asimetrie;
  • colțurile buzelor căzute, etc.

Astfel, mărirea buzelor se efectuează de obicei în același timp cu un tratament de remodelare a buzelor. Tratamentul cosmetic permite obținerea buzelor voluminoase, cu un contur frumos. Chiar și aspectul liniilor fine și al ridurilor de deasupra buzei superioare poate fi corectat. O serie de proceduri ajută la hidratarea, îndepărtarea uscăciunii și a descuamării pielii delicate. Cu toate acestea, nu este necesar să ai probleme estetice pentru a-ți mări buzele. Dorința clientului este suficientă.

Cum să obții un rezultat cât mai natural

Injecțiile de acid hialuronic fac posibilă compensarea nivelului necesar de umiditate în țesuturi. Atrage moleculele de apă, rezolvând astfel mai multe probleme: pielea devine hidratată și mai fină, ridurile sunt reduse. Volumul pierdut este refăcut. Este bine de știut faptul că, acidul hialuronic este un produs natural, compatibil din punct de vedere biologic cu organismul. Odată injectat, acesta este încorporat în țesuturi, ceea ce oferă un efect natural și frumos. Umpluturile devin o parte din tine, nu se simt ca ceva străin. Acest lucru înseamnă că utilizarea acestor preparate este complet sigură. Ca să obții un rezultat cât mai firesc, alege o cantitate nu prea mare de acid injectat, astfel încât buzele tale să pară cât mai naturale. Astfel, se recomandă mărirea buzelor conform proporțiilor trăsăturilor faciale.

Un rezultat instantaneu și de lungă durată

Principalul avantaj al acidului hialuronic este că oferă rezultate instantanee și de lungă durată. După conturarea buzelor, nu mai trebuie să folosești un creion pentru ca buzele să pară pline și atractive – un luciu sau rujul preferat este mega suficient. Astfel, o alternativă la chirurgia estetică este procedura nechirurgicală, care permite obținerea aspectului dorit într-un mod nedureros. Nu necesită o perioadă lungă de recuperare și te ajută să îți recapeți încrederea în tine.