Cum gestioneaza o firma de servicii funerare iminenta mortii?

Detalii

CategoriiSocial
TaguriBucuresti, Servicii Funerare
Ultima actualizareMiercuri 13 noiembrie 2019
Vizualizari1023

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi din punct de vedere religios moartea nu este privita drept un final, ci mai degraba o poarta de trecere catre viata vesnica, din punct de vedere practic aceasta este ultima etapa a vietii unui om. Daca nu ati trecut niciodata printr-o asemenea tragedie, mai exact decesul unei persoane foarte apropiate, poate fi greu sau aproape imposibil sa va imaginati cum ar trebui sa va comportati intr-un asemenea scenariu.

Exista si varianta in care aveti o ruda foarte bolnava si stiti ca sfarsitul acesteia este aproape. O firma profesionista de servicii funerare poate interveni inca din acest moment, fara a astepta clipa implacabila a despartirii.

Mai exact, ne referim la consultanta funerara predeces, o noutate pe piata din Romania, care a fost introdusa de putine firme de servicii funerare din tara noastra. Este cazul Casei Bucur, care ofera aceasta consultanta complet gratuit. Ea este destinata tuturor celor care se asteapta ca o ruda sau un prieten sa treaca in nefiinta in perioada imediat urmatoare, fie din cauza unei boli grave, fie din cauza unui accident.

Consilierea funerara predeces va va pregati pentru momentul greu al despartirii

Aceste servicii funerare presupun pregatirea dumneavoastra pentru momentul greu al despartirii, atat din punct de vedere psihologic, cat si practic. Mai exact, Casa Bucur va va oferi atat sprijin moral, cat si informatii cu privire la costurile si birocratia pe care le presupune o inmormantare.

Ideea din spatele acestei consultante este faptul ca, in momentul survenirii decesului persoanei apropiate, nu veti avea nici timpul, nici dispozitia necesara pentru a va documenta cu privire la ce trebuie facut.

Tocmai din acest motiv, o casa de servicii funerare cu experienta va prelua toate aspectele organizatorice si va va permite ragazul de a deplange asa cum se cuvine disparitia persoanei apropiate, alaturi de celelalte rude sau prieteni. Astfel, in momentul trecerii in nefiinta, Casa Bucur se va implica si va va fi alaturi cu urmatoarele servicii funerare: transport funerar, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, ba chiar si repatriere decedati, daca este cazul.

Pe langa servicii funerare, o casa de pompe funebre va va pune la dispozitie si numeroase produse, precum sicrie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, ba chiar si monumente funerare.

Toate acestea vor asigura o ceremonie de adio reusita, cu tot respectul cuvenit celui trecut in nefiinta, rudelor si prietenilor sai, dar si datinilor religioase. Pana la urma, chiar daca in cazul unei inmormantari vorbim despre un pretext trist, iar in cazul unei nunti sau al unui botez, despre un pretext fericit, toate acestea sunt evenimente care trebuie tratate cu aceeasi seriozitate si duse la capat in aceeasi maniera profesionista.

Nu in ultimul rand, pe site-ul Casei Bucur, www.funerarii-bucuresti.ro, puteti gasi si informatii utile cu privire la: legea funerara (privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare); documentatia preliminara necesara inhumarii; ajutorul de inmormantare/deces; plata pensiei neincasate a pensionarului decedat; despagubirile in caz de deces prin accident de munca si eliberarea certificatului de deces in duplicat.

Totodata, veti afla si care sunt bisericile si cimitirele cu care aceasta firma de pompe funebre colaboreaza, impartite pe sectoare.