Cultura prevenției cu ochelari de protecție pentru calculator. Variante chic sunt la Lentiamo

Cultura prevenției cu ochelari de protecție pentru calculator. Variante chic sunt la Lentiamo

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriochelari, ochelari de vedere, rama ochelari
Ultima actualizareMarti 14 iunie 2022
Vizualizari109

Voteaza & Distribuie

Descriere

Să porți ochelari de vedere este singura cale să mai ai grijă de ochii tăi. Dacă ești optimistul din poveste, vei considera asta ca o oportunitate de a fi versatil/ă. Ochelarii sunt cool, chic, îți schimbă înfățișarea. Sunt accesoriile cu care poți afișa mereu o altă versiunea a ta. Dacă ai ajuns să oferi acest statut ochelarilor de vedere, să vedem acum și care este rolul ochelarilor de protecție pentru calculator.

În lumea puternic digitalizată, când ne desfășurăm munca online, când o mare parte din viața noastră are legătură cu device-urile utilizate, esta aproape imposibil să stai departe de ecrane. Lumina artificială albastră pe care ecranele le emit afectează sănătatea ochilor. Mai devreme sau mai târziu începem să resimțim problemele:

  • Apare senzația că ai ceva în ochi, un corp străin.
  • Vedere încețoșată.
  • Dureri de cap.
  • Ochi roșii, uscați.

Sunt câteva din simptomele care ridică semne de întrebare. Dacă nu sunt deja probleme oculare cunoscute, poate că e doar nevoie de a purta ochelari protectie calculator. Oboseala ochilor cauzată de privitul în exces la ecrane este motivul principal pentru care merită să ai în vedere achiziția unor accesorii de genul ochelarilor de protecție.

Lentiamo are soluția - iată ce ochelari cool și în trend poți alege

Ochelarii de protecție pentru calculator sunt la un click distanță - Lentiamo.ro. Ramele acestor ochelari îi vei alege cu aceeași grijă cu care ai face-o și dacă ar fi cazul să porți ochelari de vedere. Sunt cele care îți pun chipul în valoare, ce nu ar trebui să te incomodeze.

Lentiamo a lansat de curând o linie proprie de rame de ochelari, Sandro. Aici sunt zeci de modele de rame ce pot fi asociate lentilelor cu sau fără dioptrii și implicit la cele cu filtru pentru lumina albastră. Vorbim nu doar de calitatea incontestabilă a acestor produse, ci și de stiluri cool, inspirate din tendințele actuale.

Dacă ești tentat/ă de ideea de a purta ochelari parte dintr-o linie exclusivistă, descoperă ramele de ochelari în ediție limitată de la lentiamo.ro. Poate fi vorba de linia Meller. Iar dacă definiția stilului tău este despre extravaganță, pe principiul totul sau nimic, ramele Moschino sunt explozia de culoare de care ai nevoie.

Previne și nu trata, un principiu sănătos și în ceea ce privește ochelarii

Sănătatea ochilor devine o prioritate mai ales după ce au intervenit deja probleme. Un principiu sănătos ce ar trebui să fie reper pentru publicul larg este cel de prevenție. Mai important că orice, primul pas este să încercăm să prevenim problemele. Iar ochelarii de protecție sunt această măsură de precauție. Sunt disponibili la Lentiamo în variante feminine, masculine sau potriviți pentru copii.

Comandă online, simplu și rapid. Lentiamo este un gigant al domeniului, un furnizor de top unde vei găsi lentile de contact și ochelari de la branduri de renume, mult râvniți - Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani printre altele. Nu știi sigur ce ți se potrivește? Consilierii Lentiamo sunt gata să te ajute. Descoperă pagina online și ofertele curente.

Contact:

0800 400 156
info@lentiamo.ro