Cheamă prietenii la masă - ai masă dining extensibilă la AM SI EU

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimese, mobila
Ultima actualizareMarti 14 februarie 2023
Vizualizari370

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se spune că atunci când îți merge bine să nu ridici ziduri, să nu înalți garduri, ci să lungești masa. Să îi ai pe cei dragi în jurul mesei aproape de tine și să te bucuri de timp și o masă delicioasă cu aceștia este o binecuvântare. Oferă-ți acest timp și această tihnă. Pregătește-te însă și cum se cuvine de acest moment. La AM SI EU vei găsi masă dining extensibilă și alte piese de mobilier să creezi acel decor potrivit familiei și prietenilor pe care îi vei aștepta în vizită.

Masa versatilă, extensibilă, este perfectă!

Poate că de lipsa de spațiu atât cât ne-am dori de mult să fie este una din marile probleme cu care ne confruntăm. Fie că locuim în apartament sau la casă parcă o masă suficient de mare pentru toți nu o avem disponibilă. O masa dining extensibila pare să fie o soluție bună și astfel te vei bucura de stilul versatil.

La AM SI EU vei găsi varianta de masă wenge, din MDF, masă extensibilă. La o adică, dacă vin mai mulți la masă, cu atât mai bine, tu ești mereu pregătit și lungești masa, la propriu. Credem că astfel de piese de mobilier au fost create pentru spațiile compacte, pentru locuințele în care spațiul nu permite să fie ocupat permanent cu o masă fixă, de dimensiuni mai mari.

Masa extensibilă în varianta de bucătărie

La fel de bine poți pune în aplicare acest concept de masă extensibilă și atunci când mobilezi bucătăria. În acest sens vei descoperi mesele cu două părți rabatabile, pe care le poți ridica în cazul în care ai nevoie de mai mult spațiu. Astfel de masă este de asemenea disponibilă în cadrul magazinului online AM SI EU. Are o notă personală, cu finisaj lucios și bază stabilă. Descoperă în pagina oficială varietatea de opțiuni.

Amenajează zona de dining cu o masă potrivită

Chiar dacă nu ești un mare fan al creării unor decoruri, atunci când vine vorba de mese dining moderne te interesează să faci alegerea potrivită. Asta pentru că masa este una din cele mai importante piese de mobilier din acest decor. Totul gravitează în jurul ideii de relaxare, unde vei servi masa alături de invitații tăi.

AM SI EU te poate inspira. O masă de dining nu trebuie să fie o alegere banală sau simplă. Spre exemplu, masa de dining cu piciorul de susținere un inel supradimensionat este o una din idei. Este ceva wow tocmai pentru că este atipică, dar și elegantă în același timp. Dacă ești mai degrabă fan al stilului mai minimalist poți opta în schimb pentru masa gri carbon, cu piciorul de susținere un joc de linii dispuse în X. Cert este că masă în varianta modern proiectată nu mai este doar despre cadru simplu. Adu ceva mai mult farmec în casa ta cu o masă, după preferințe. Poți comanda simplu, online și primești în scurt timp comanda.

Descoperă magazinul online AM SI EU. Te vei bucura să găsești oferte pentru diverse decorațiuni și accesorii pentru casa ta.

Contact: contact@amsieu.ro