Cele mai bune masini hibrid

Cele mai bune masini hibrid

Detalii

CategoriiSport
TaguriFord, Honda, Nissan
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7081

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepem cu cel mai cunoscut si cel mai popular hibrid:


Toyota Prius:

Nu degeaba aceasta masina este cel mai bine vandut hibrid din toate timpurile! Versiunea imbunatatita este mai mare si stocheaza mai multa energie decat modelele din generatia anterioara. Cu un motor de 1.8 litri, 134 cai putere, Toyota Prius 2010 este singurul automobil disponibil care ofera o medie de 3,7 l pe 100 de km.


toyota prius


Toyota Prius


Honda Civic Hybrid:

Cel mai bun lucru la ea e ca nu arata deloc ca un hibrid! Arata la fel de bine ca un sedan obisnuit. Aceasta masina alimentata electric si cu benzina este capabila sa economiseasca combustibilul prin dezactivarea cilindrilor atunci cand nu sunt necesari si sa utilizeze cele opt bujii pentru a oferi o flexibilitate mai mare, astfel incat ordinea de ardere sa poata duce la o rata mai buna de combustie a combustibilului in cilindru. Honda Civic Hybrid vine cu o baterie de buna calitate cuplata cu franare regenerativa. De asemenea, se mandreste cu o tehnologie avansata de emisii partial zero, impreuna cu un scor de siguranta foarte ridicat din partea NHTSA si IIHS!


Honda Civic Hybrid


Honda Civic Hybrid


Ford Escape Hybrid:

Pe langa faptul ca este recunoscut oficial ca fiind cel mai eficient SUV hibrid disponibil, Ford Escape Hybrid este, de asemenea, renumit ca fiind cel mai econom SUV la nivel global! Aceasta e cu adevarat o realizare, avand in vedere eterna preocuparea in legatura cu consumul de combustibil al vehiculelor SUV. Versiunea cu tractiune pe fata are o rata de economie de combustibil de 34 % in oras si 31 % in afara, in timp ce versiunea 4x4 se mandreste cu o economie de 30 % in oras si 27 % in afara. Cea mai recenta versiune are un motor de 2.5 litri si o putere de 177 de cai. Pe langa acestea, Ford Escape Hybrid arata si se simte ca un SUV obisnuit si nu ca un hibrid, fiind echipat cu toate caracteristicile de confort corespunzatoare unui SUV.


Ford Escape Hybrid


Ford Escape Hybrid


Nissan Altima Hybrid:

Altima Hybrid s-a clasat pe locul 14 in lista celor mai accesibile 20 de masini de dimensiuni medii. Manevrarea usoara, eficienta consumului de combustibil si amprenta de carbon foarte usoara sunt cele mai puternice calitati ale lui Nissan Altima! Pe langa acestea, interiorul spatios si exteriorul luxos fac din aceasta masina un vehicul de familie cu stil!


Nissan Altima Hybrid


Nissan Altima Hybrid


Ford Fusion Hybrid:

Rasplatit cu ravnitul titlu de Masina anului nord-americana in 2010, Ford Fusion Hybrid ii face o concurenta acerba Toyotei Prius la categoria sedan hibrid. Imbina cu succes caracteristicile benefice ale unui hibrid cu experienta de conducere a unui sedan obisnuit. Cu un interior de lux si o experienta placuta de conducere, acesta reuseste sa treaca granita dintre hibrizi si vehiculele conventionale.


Ford Fusion Hybrid


Ford Fusion Hybrid