Cele mai avantajoase echipamente de transport și ridicat marfă - Calitate și prețuri mici

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 22 ianuarie 2020
Vizualizari606

Voteaza & Distribuie

Descriere

În orice depozit, se încarcă și se descarcă mărfuri, de aceea sunt necesare echipamente speciale, cărucioare pentru transport marfă, transpaleți, dar și mobilier adecvat, ambalaje, echipamente de curățenie. Depozitarea se realizează de obicei în spații mari, mai ales dacă este vorba despre depozitele pentru uz industrial (hale, fabrici și altele). Depozitele trebuie să îndeplinească cerințele în vigoare ale calității, în acest fel este garantată siguranța mărfurilor.

Pentru anumite depozite și terminale sunt necesare echipamente speciale de depozitare a mărfurilor, utilaje sau cărucioare cu platforme adecvate. Aceste echipamente sunt folosite pentru stocarea unor mărfuri voluminoase. De asemenea, sunt necesare și echipamente de transport marfă care asigură utilizarea rațională a spațiului de depozitare și care se pot achiziționa la prețuri avantajoase din magazinele online care au astfel de produse.

După cum probabil deja știți, niciuna dintre fabricile mari, sau din companiile care operează în domeniul industriei, al comerțului și al construcțiilor, nu își poate desfășura în mod profesional și eficient activitatea fără a folosi echipamente de transport al mărfurilor, fără mișcarea promptă a materiilor prime, bunurilor, produselor finite. Ideal este să se folosească echipamente sigure, profesionale, de calitate, care să nu afecteze în mod direct desfășurarea muncii și performanța afacerii.

Lize de transport marfă

Pentru a transporta marfa sigur, rapid și fără prea mare efort, se pot folosi lize de transport pliabile care pot duce diferite sarcini. Modelele diferă prin capacitate de încărcare și tipul de roți. Aici poți găsi un cărucior transport marfă care să fie ușor de cărat și depozitat. Există modele de astfel de produse care sunt pliabile atât pe lățime cât și pe înălțime și care pot transporta sarcini de sute de kg. De exemplu în cazul unui cărucior tip liză se pot folosi roți de capacitate și diametru mare, care rezistă la 200 kg, la 250 kg și chiar la 500 kg.

Pe acest site poți găsi diferite variante de echipamente pentru transport marfă: cărucior manual marfă, cărucior tip platformă cu mâner, cărucior cu platformă, cărucior pliabil pentru transport marfă, container cărucior marfă, roll container, cărucior metalic cu roți, container depozit logistică și altele.

Desigur cele mai avantajoase sunt cărucioarele pliabile 2 în 1 sau cărucioarele tip liza, de care spuneam mai sus. Acestea din urmă sunt cărucioare profesionale, folosite mai ales pentru transportul mărfurilor de sute de kg.

Cărucior pliabil 2 în 1 pentru depozite și hale

Cărucioarele pliabile 2 în 1 oferă următoarele avantaje:
  • Pot fi utilizate în depozite, hale, dar și în grădina casei
  • Ajută la transportul unor lucruri grele
  • Au o structură de rezistență bună
  • Se pot manipula destul de ușor
  • Au un mâner ce poate fi retractabil
  • Sunt prevăzute cu roți puternice care previn alunecarea și cu platformă din metal, care este rezistentă la încărcarea unor greutăți mari
  • Au roți pivotante ceea ce poate facilita mișcarea căruciorului într-un mod mult mai ușor atunci când este încărcat
  • Oferă posibilitatea de a transporta marfa pe 2 roți sau pe 4 roți (atunci când este folosit în poziția culcat)
  • Au capacitatea de încărcare mare.

Cărucior cu platformă

Aceste modele de cărucioare sunt pentru transportul mărfurilor au capacitate mare de încărcare, chiar și de 300-500 kg. Au roți direcționate, care sunt prevăzute cu frână. Sunt diferite modele, desigur cele cu o capacitate portantă de 500 kg sunt mai scumpe, au greutatea și de 31 kg, diametrul roților de 20 cm și o suprafață de încărcare mare (lungimea ei fiind de 1 m).

Căruciorul cu platformă de transport poate fi stivuit, are o construcție robustă, de regulă aceasta este sudată și realizată din oțel. Prezintă două roți fixe și două roți pivotante care au rulmenți cu role.

Pe scală largă, în depozite și hale, în scopul manipulării mărfurilor sunt utilizate și cărucioare cu transpalet pliabil. Sunt cărucioare potrivite pentru transportul mărfurilor pe distanțe mai mici, cum sunt depozitele tip magazine sau ale centrelor logistice. Astfel de cărucioare sunt necesare și în centrele comerciale. Majoritatea sunt prevăzute cu roți direcționate, cu sistem de frânare, pot avea o capacitate de încărcare chiar și de 300 kg.

Cărucior pliabil cu roți Stanley

Aceste cărucioare sunt rezistente, sunt recomandate pentru transportul mărfurilor grele atât în interiorul cât și în exteriorul depozitelor. Au capacitate de încărcare mare, chiar și de 150 sau 200 kg. Roțile sunt robuste, au diametrul mare, sunt pneumatice, pot facilita mișcarea și transportul ușor al căruciorului, chiar și atunci când este încărcat. Pentru depozite, fabrici, magazine de vânzare cu amănuntul, și în general pentru uz industrial sunt recomandate cărucioarele Stanley. Acestea au cadrul din oțel și greutatea în jur de 7 kg.

Alte echipamente pentru transportul mărfurilor sunt containerele tip cărucioare de marfă. Acestea sunt perfecte pentru depozitele de marfă, sunt de forma unor cuști mobile, realizate din metal, din fier sau oțel.

Compania S.C. Lucky Store Solution S.R.L. din București are astfel de produse și le comercializează la prețuri avantajoase. Vă sugerăm să vedeți produsele de pe site-ul lor, pentru a evalua avantajele preț-calitate. Produsele sunt aduse din străinătate, sau fabricate în București. De asemenea, firma oferă și alte produse, rafturi comerciale pentru magazine tip supermarket, coșuri de sârmă metalice zincate, coșuri plastic, boxpaleți metalici stivuibili, mobilier stradal, confecții metalice la comandă. Mai multe informații puteți afla pe site, la e-mail sau la telefonul afișat.