Ce le face geloase pe femei?

Ce le face geloase pe femei?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6390

Voteaza & Distribuie

Descriere

femeie geloasaFemeile „s-au bucurat" dintotdeauna de reputatia ca sunt geloase si rautacioase. Si barbatii uneori chiar nu pot intelege de ce se comporta asa sau ce le declanseaza aceste sentimente. Un sondaj in care s-au interogat 2.000 de femei a relevat urmatoarele:Femeile sunt mai geloase decat barbatii.

73 % dintre femei au recunoscut ca sunt invidioase, spre deosebire de 27 % dintre barbati. Cu toate astea, e sigur ca si barbatii se simt gelosi pe alti barbati care castiga mai multi bani, care pot ridica greutati mai mari sau care pot cuceri mai multe fete.Femeile singure sunt invidioase pe prietenele lor casatorite.

63 % dintre femei au admis ca sunt geloase pe prietenii lor casatoriti, in timp ce 37 % au spus ca le place sa fie singure. Destul de corect, avand in vedere ca a fi singur are, cu siguranta, avantajele sale. Totusi, cine spune ca nu poti fi putin geloasa si sa-ti placa, in acelasi timp sa fii singura?Femeile casatorite n-au incredere in sotii lor.

Initial, mai putin de jumatate din femeile chestionate au declarat ca se lupta cu probleme de incredere, dar intrebarile referitoare la cazuri concrete de gelozie au sugerat contrariul. 53% dintre femei le verifica email-ul si apelurile partenerilor lor. Acelasi procent de femei flirteaza in fata sotului pentru a-l face gelos, si un procent enorm de 77 % dintre femeile casatorite au afirmat ca ar fi geloase daca sotii lor ar avea o prietenie stransa, platonica cu cineva de sex feminin. Destul de ciudat, doar 13 % au spus ca sotii lor s-ar simti gelosi daca acestea ar vorbi cu un alt barbat.Deci, ce putem concluziona din acest sondaj? Ca femeile sunt geloase. Este normal si, chiar daca nu este intotdeauna intemeiata, de multe ori functioneaza ca un semn ca le pasa de partenerii lor. Daca gelozia este suparatoare, frustranta si are sanse mari sa distruga o relatie, iata cateva sfaturi despre cum se poate scapa de ea.