Ce inseamna si ce este SEO

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari726

Voteaza & Distribuie

Descriere

In acest scurt tutorial o sa vorbim despre " ce inseamna seo " si " ce este seo " pe intelesul tuturor pentru ca este un domeniu bun pe timp de criza dar aparut recent,cel putin in Romania.


Ce este SEO ?

SEO inseamna Search Engine Optimization adica pe romana,optimizare pentru motoarele de cautare iar aceasta este stiinta care se ocupa cu "zidirea" sau "cladirea " succesului unui website prin aducerea de trafic de la motoarele de cautare.Acest trafic putand fi adus de la motoarele de cautare printr-o pozitionare buna a site-ului in paralel cu cuvintele cheie introduse in articol/produs/numele domeniului si asa mai departe.SEO este format din doua ramuri esentiale si anume :


SEO On site (pe site) – Acest lucru presupune plasarea strategica de cuvinte cheie,de continut,de etichete,de meta descrieri si inclusiv de strucurile URL dar si de anteturile,aflate pe site.


SEO Off site (in afara site-ului) - Acesta implica achizitionarea sau vanatoare de link-uri catre site-ul dvs. de la alte site-uri de pe Internet. Aceste link-uri sunt denumite si in continuare " backlink-uri ".Un backlink care vine de la site-uri cu autoritate mare,este de mare ajutor site-ului dvs. pentru ca creati autoritate.


Care este mai important : On Site sau Off Site SEO ?

Ambele sunt la fel de importante dar cu toate acestea,va sugeram sa va implicati mai intai pe partea on-site.Scopul final al acestor tactici SEO este de a creste numarul de vizitatori interesati de site-ul dumneavoastra.


Dobandirea de backlink

Ca o companie de SEO, lucram constant pentru a crea backlink-uri organice pentru clientii nostri asa ca enumeram doar cateva idei pentru a le crea organic :  • Scrie un continut de calitate si util si plasati-l pe site-uri de partajare sociala, cum ar fi HubPages.com sau Squidoo.com.

  • Trimiteti site-ul catre directoare web de calitate

  • Mentineti site-ul impartasind-ul pe retelele de socializare si mass-media.Acest lucru poate incuraja oamenii sa distribuie site-ul si chiar sa il puna pe bloguri.


Sursa articolului piatamoderna.com/ce-inseamna-si-ce-este-seo/