Ce inseamna si ce este SEO

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1092

Voteaza & Distribuie

Descriere

In acest scurt tutorial o sa vorbim despre " ce inseamna seo " si " ce este seo " pe intelesul tuturor pentru ca este un domeniu bun pe timp de criza dar aparut recent,cel putin in Romania.

Ce este SEO?

SEO inseamna Search Engine Optimization adica pe romana,optimizare pentru motoarele de cautare iar aceasta este stiinta care se ocupa cu "zidirea" sau "cladirea " succesului unui website prin aducerea de trafic de la motoarele de cautare.Acest trafic putand fi adus de la motoarele de cautare printr-o pozitionare buna a site-ului in paralel cu cuvintele cheie introduse in articol/produs/numele domeniului si asa mai departe.

SEO este format din doua ramuri esentiale si anume:

SEO On site (pe site) – Acest lucru presupune plasarea strategica de cuvinte cheie,de continut,de etichete,de meta descrieri si inclusiv de strucurile URL dar si de anteturile,aflate pe site.

SEO Off site (in afara site-ului) - Acesta implica achizitionarea sau vanatoare de link-uri catre site-ul dvs. de la alte site-uri de pe Internet. Aceste link-uri sunt denumite si in continuare " backlink-uri ".Un backlink care vine de la site-uri cu autoritate mare,este de mare ajutor site-ului dvs. pentru ca creati autoritate.

Care este mai important : On Site sau Off Site SEO?

Ambele sunt la fel de importante dar cu toate acestea,va sugeram sa va implicati mai intai pe partea on-site.Scopul final al acestor tactici SEO este de a creste numarul de vizitatori interesati de site-ul dumneavoastra.

Dobandirea de backlink

Ca o companie de SEO, lucram constant pentru a crea backlink-uri organice pentru clientii nostri asa ca enumeram doar cateva idei pentru a le crea organic:
  • Scrie un continut de calitate si util si plasati-l pe site-uri de partajare sociala, cum ar fi HubPages.com sau Squidoo.com.
  • Trimiteti site-ul catre directoare web de calitate
  • Mentineti site-ul impartasind-ul pe retelele de socializare si mass-media.Acest lucru poate incuraja oamenii sa distribuie site-ul si chiar sa il puna pe bloguri.