Ce inseamna daca visezi... C (XII)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1962

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


curcubeu

Reprezinta speranta, succesul si norocul sub forma de bani, prestigiu sau faima. Curcubeul este, de asemenea, vazut ca o punte intre eul dvs pamantesc si sinele spiritual. Se refera la bucurie si fericire in relatia dvs. Daca visati un curcubeu in totalitate alb, semnifica spiritualitatea si puritatea.


cutremur

Sugereaza ca va confruntati cu o „zgaltaiala", care va ameninta stabilitatea si fundatia. Visul evidentiaza nesiguranta, temerile si sentimentul dvs de neputinta. Exista ceva in viata dvs care va face sa va simtiti vinovat?Daca gasiti un adapost de cutremur, va depasiti aceste provocari. Daca ramaneti blocat sau ranit in timpul cutremurului, veti suferi un fel de pierdere in viata. Conform Bibliei, cutremurele simbolizeaza mania lui Dumnezeu si puterea.