Ce inseamna daca visezi... C (VII)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1998

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


calatorie

Daca visati ca mergeti in calatorie, inseamna profituri, auto-descoperire sau progres. Peisajele pe care le vedeti in calatoria dvs si mijlocul cu care va deplasati va spun despre sentimentele dvs si de circumstantele cu care va confruntati in prezent.Daca visati ca prietenii dvs pleaca intr-o calatorie, semnifica o schimbare armonioasa si binevenita.


calugar

Inseamna devotament, credinta si iluminare spirituala.Daca visati ca sunteti calugar, visul simbolizeaza aspectul introspectiv. Trebuie sa va retrageti din punct de vedere emotional dintr-o situatie cu scopul de a recastiga controlul, structura si ordinea.


camasa

Visul se refera la emotiile dvs sau la unele situatii emotionale. Camasa pe care o purtati dezvaluie atitudinea dvs si nivelul de constienta cu privire la o anumita situatie.Daca visati ca dati cuiva o camasa, poate fi o metafora pentru "a da camasa de pe tine". Se refera la sacrificiu de sine si la generozitatea dvs.Daca visati ca sunteti la bustul gol sau ca v-ati pierdut camasa, inseamna griji financiare, pierderi monetare si eforturi riscante.