Ce inseamna daca visezi... C (III)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5023

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


cale ingusta

Daca visati ca mergeti pe o cale deschisa, acest lucru semnifica claritatea in gandire si pacea mintii. Ea simbolizeaza si progresul.Daca visati o cale blocata sau vantoasa, aceasta denota faptul ca trebuie sa acordati o atentie serioasa directiei in care va indreptati in viata personala si / sau de afaceri. Trebuie sa va luati timp pentru a lua in considerare si pentru a regandi consecintele inainte de a actiona.


camera

Daca visati ca va aflati intr-o camera, reprezinta un aspect particular al dvs sau o relatie specifica. Visele despre diferite camere de multe ori se refera la zonele ascunse ale mintii constiente si la diferite aspecte ale personalitatii dvs. in cazul in care camera este primitoare sau confortabila, atunci ea semnifica opulenta si satisfactia din viata. Daca visati o camera intunecata sau inchisa, atunci denota faptul ca va simtiti prins sau retinut intr-o situatie.Daca visati ca gasiti sau sau ca descoperti o camera noua, sugereaza ca dezvoltati forte noi si va atribuiti noi roluri. Ati putea creste din punct de vedere emotional. Ganditi-va la ce gasiti in camera descoperita deoarece ar putea indica amintirile reprimate, temerile sau emotiile respinse. Alternativ, astfel de camere sunt simboluri ale competentelor neglijate sau a potentialului respins.Daca visati ca va aflati intr-o camera alba goala, indica un nou inceput. Alternativ, visul inseamna ca incercati sa va izolati. Nu vreti nici o influenta exterioara.Daca visati o camera galbena, inseamna ca trebuie sa va folositi mintea, pentru ca va simtiti stimulat mental.