Ce inseamna daca visezi... B VI

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1946

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


batalie

Daca asistati la o batalie inseamnca ca sunteti suprasolicitat. Trebuie sa faceti o pauza. Exista un conflict intre gandirea rationala si impulsurile irationale. Alternativ, reprezinta erotismul. Se poate sa fiti prea stimulat sau incercati sa va suprimati nevoile instinctuale.


batran/a

Daca visati un batran, acesta reprezinta intelepciunea sau iertarea. Batrinul poate fi o figura arhetipala care ofera indrumare in problemele de zi cu zi. Daca visati o batrana, visul indica preocuparile dvs cu privire la imbatranire.


bautura

Daca visati ca beti apa, visul se refera la o improspatare spirituala. Veti gasi solutii cautand inauntrul dvs si in trecutul dvs. Alternativ, visul poate indica faptul ca sunteti cu adevarat insetat. Daca visati ca beti alcool, denota faptul ca sunteti in cautare placerii sau a evadarii. in particular, daca beti vin, acesta este simbolul unei puteri divine.