Ce inseamna daca visezi... B III

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1899

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


balon

Daca visati baloane, acest lucru indica sperante neindeplinite si dezamagiri in cautarea dragostei. O situatie din viata dvs va lua o intorsatura neplacuta. Baloanele inseamna si aroganta si o parere foarte buna despre sine. Daca visati baloane negre, acestea simbolizeaza depresia, mai ales daca sunt sunt in coborare.Daca visati un balon care se inalta, inseamna ca in viata dvs exista anumite conditii frustrante si incercati sa va ridicati deasupra lor. Va exprimati dorinta de a scapa din ele. Intr-o nota mai pozitiva, baloanele simbolizeaza sarbatoarea si festivitatile. Trebuie sa va cunoasteti si sa va recunoasteti copilul interior.Daca visati un balon care se sparge, aceasta inseamna un obiectiv nerealizat. Poate reprezenta si stresul din viata dvs, iar presiunea poate incepe sa fie prea greu de suportat pentru dvs.Daca visati ca cineva umfla un balon, aceasta face referire la aspiratiile, obiectivele si ambitiile dvs. VA incearca sperante noi.


balon cu aer cald

Daca va aflati intr-un balon cu aer cald, inseamna ca e timpul sa va depasiti depresia. Visul poate fi o metafora pentru o situatie care va scapa si va face sa pierdeti teren. Alternativ, poate insemna procesul de individualizare si cautarea de a va indeplini unele nevoi. Poate, doriti sa va ridicati in ochii cuiva.