Ce inseamna daca visezi... B II

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1664

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


balaur

Reprezinta vointa dvs puternica si personalitatea indarjita. Aveti tendinta de a va lasa purtat de pasiunea dvs, ceea ce va poate poate cauza probleme. Trebuie sa faceti cateva exercitii de auto-control. In culturile orientale, balaurii sunt creaturi spirituale ce simbolizeaza norocul si averea. Daca visati ca sunteti un balaur ce scuipa foc inseamna ca va folositi de furia dvs pentru a obtine ce vreti.


balcon

Daca visati ca sunteti pe balcon, acest lucru face referire la dorinta dvs. de a fi vazut si observat. Sunteti in cautarea prestigiului si a unui statut superior. Poate insemna si faptul ca urcati pe scara sociala. Daca balconul este curat, inseamna ca sunteti admirat de ceilalti. Daca balconul este vechi, aceasta inseamna ca imaginea dvs. publica are nevoie de putina slefuire. Alternativ, balconul ar putea semnifica ambivalenta dvs. cu privire la o situatie. Va simtiti indecis sau sfasiat intre doua optiuni.