Ce inseamna daca visezi... B

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1931

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


bagaj

Daca va visati transportand bagaje, aceasta inseamna ca sunteti ingreunat de dorinte, griji, responsabilitati sau nevoil, pe care le carati cu dvs. Dimensiunea sau greutatea bagajelor sunt paralele cu cererile cu care va confruntati. Trebuie sa reduceti numarul dorintelor si al problemelor dvs pentru a atenua presiunea care se pune pe dvs. Poate simtiti ca sunteti tras inapoi de emotii sau de probleme din trecut. Alternativ, bagajele simbolizeaza identitatea dvs si sentimentul de siguranta.Daca visati v-ati pierdut bagajele, aceasta inseamna o pierdere in identitatea dvs. Ganditi-va cum v-ati simtit atunci cand ati descoperit ca bagajele dvs s-au pierdut. Daca este o reactie pozitiva, atunci visul semnifica o oportunitate pentru dvs de a lua totul de la capat. Daca reactia este negativa, atunci visul sugereaza ca va simtiti pierdut.


baie

Daca visati ca faceti baie, visul face referire la o purificare de sine exterioara si interioara. Va spalati de vremurile dificile. Acest vis poate fi, de asemenea, simbolul scaparii de idei, notiuni sau opinii vechi, si de alte negativisme. Visul dvs poate fi orientat spre iertare si eliberare.Daca visati ca faceti cuiva baie, visul va sugereaza ca va doriti o legatura mai stransa cu acea persoana. Face referire, de asemenea, la partea dvs mamoasa sau paterna.