Ce inseamna daca visezi... A (VIII)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1646

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


ata

- simbolizeaza calea dvs in viata si destinul. Reprezinta, de asemenea, o legatura cu gandurile si ideile dvs.


aur

- inseamna avere, bogatii, vindecare, iluminare si / sau spiritualitate. Este, de asemenea, un simbol al iubirii, al longevitatii si extazul vietii de familie. Negativ, aurul poate insemna lacomie, coruptie si ispita. Daca visati ca gasiti aur, aceasta indica faptul ca ati descoperit ceva valoros despre dvs.: un talent ascuns sau cunostinte pe care nu stiati ca le aveti. Daca visati ca ingropati aur, inseamna ca incercati sa ascundeti ceva despre dvs.


avere

- daca visati ca faceti avere, se refera la bogatia interioara, la resurse nefolosite si la talente neexprimate. Daca visati ca ati pierdut o avere, aceasta indica o iubire pierduta, oportunitati ratate sau emotii epuizate.