Ce inseamna daca visezi... A (VII)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1998

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


ardere

- daca visati ca arde ceva, inseamna ca va confruntati cu anumite emotii intense si / sau cu dorinte sexuale. Exista situatii sau probleme pe care nu le mai puteti evita sau ignora. Alternativ, poate sugera ca trebuie sa va luati timp liber pentru dvs si sa va relaxati. Probabil ca va simtiti extenuat.

Daca visati ca dvs sau altcineva este ars de viu, inseamnca ca va consuma ambitia.


argint

- simbolizeaza luna, intuitia si aspectele dvs feminine. Inseamna liniste si incredere, justitie si puritate. Este simboliul unor energii protectoare.


argintarie

- daca visati ca vedeti sau folositi argintarie noua si scumpa, indica armonia in viata dvs de familie. Lucrurile merg bine. Alternativ, visul semnifica dorinta dumneavoastra de a-i ajuta pe altii.


arme

- daca visati ca aveti o arma, acest lucru indica o nevoie de a va apara si de a va proteja emotional si / sau fizic. Va confruntati cu unele conflicte in viata dvs reala. Alternativ, visul poate indica dorinta dvs ascunsa de a rani pe cineva sau ceva. Visul va ofera un refugiu sigur pentru exprimarea acestor dorinte. in vise, armele au, de asemenea, conotatii sexuale.