Ce inseamna daca visezi... A (VI)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2265

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


arbore (copac, pom)

- daca visati ca va urcati intr-un copac, aceasta inseamna ca va realizati obiectivele in cariera dvs si obtineti pozitii mai inalte. Viteza cu care va urcati in copac este paralela cu viteza de realizare a acestor obiective. Daca visati ca sculptati sau taiati un pom, inseamnca ca va pierdeti energia, timpul si banii pe preocupari prostesti. Alternativ, visul poate fi un comentariu cu referire la teama sau vina dvs sexuala. Daca vedeti un copac care cade, inseamna ca va simtiti dezechilibrat si dezsincronizat. Poate ca ati iesit de pe pista si conduceti in directia gresita.


arbore (copac, pom) verde

- simbolizeaza crestere, sperante noi, dorinte, cunostinte, si multa vitalitate. De asemenea, semnifica putere, protectie si stabilitate. Va concentrati pe dezvoltarea de sine si pe propria individualitate.


arbore (copac, pom) fara frunze

- indica cantitatea scazuta de energie. V-ati pus-o pe toata intr-o relatie sau intr-un proiect, iar acum sunteti epuizat. Poate ca sunteti chiar intr-o stare de depresie. Alternativ, visul semnifica ciclul vietii si al trecerii timpului.


arbore (copac, pom) uscat

- indica faptul ca sperantele si dorintele dvs au fost spulberate. Va confruntati cu instabilitate si regres in viata dvs. Alternativ, copacul mort reprezinta infertilitatea sau lipsa de virilitate. Poate desemna capatul unei linii familial (in arborele genealogic). Daca visati ciori cocotate pe ramurile unui copac mort, aceasta simbolizeaza sfarsitul unui ciclu sau al unui comportament. Este reprezentativ pentru moarte.