Ce inseamna daca visezi... A (V)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2959

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


apa

- daca visati apa, aceasta simbolizeaza inconstientul dvs si starea emotionala a mintii. Apa este esenta vie a psihicului si fluxul de energie al vietii. Este si simbolul spiritualitatii, al cunoasterii, al vindecarii si al reimprospatarii. Daca auziti apa curgand in visul dvs, denota meditatie si reflectie, va ganditi mult la emotiile si la viata dvs. Daca visati ca mergeti pe apa, aceasta indica faptul ca aveti control total asupra sentimentelor dvs. Inseamna, de asemenea, trebuie sa va tineti emotiile in frau si sa nu le lasati sa scape din mana. Alternativ, visul este simbolul credintei in sine.


apa care fierbe

- sugereaza ca va confruntati cu niste tulburari emotionale. Sentimente din subconstientul dvs. ies la suprafata si sunt gata sa fie recunoscute. Trebuie sa eliberati niste aburi.

apa linistita, limpede - inseamna ca sunteti in ton cu spiritualitatea dvs. Aceasta denota liniste, pace a mintii si intinerire.


apa murdara, tulbure

- indica faptul ca va impotmoliti in emotiile negative. E posibil sa aveti nevoie de putin timp sa va curatati mintea si sa va gasiti pacea interioara. Alternativ, visul sugereaza ca gandirea / judecata dvs este neclara si intunecata. Daca va scufundati in apa maloasa, aceasta indica faptul ca va aflati peste cap intr-o situatie si sunteti coplesiti de emotiile dvs. Daca visati ca apa se ridica in casa dvs, aceasta sugereaza ca veti fi coplesiti de emotiile dvs.


sub apa

- daca va visati sub apa, inseamna ca sunteti coplesit de emotii si sunteti bagat pana peste cap intr-o anumita situatie.Trebuie sa aveti un control mai mare aupra vietii dvs.Daca visati ca respirati sub apa, aceasta face referire la o retragere inapoi in uter. Va doriti sa reveniti la o stare in care erati dependent si fara responsabilitati. Poate ca va simtiti neajutorat, incapabil sa va indepliniti nevoile proprii si sa aveti grija de dvs. Alternativ, respiratia subacvatica este analoaga cu scufundarea in emotii.