Ce inseamna daca visezi... A (IX)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2573

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


avion

- indica faptul ca veti depasi obstacolele si veti urca la un nou nivel de importanta si statut. Se poate sa capatati o constiinta mai adanca, o libertate nou-descoperita si o mai mare constientizare a lucrurilor ce vi se intampla. Poate simtiti nevoia sa aveti o perspectiva mai buna sau sa vizualizati ceva mult mai in ansamblu . Daca visati un avion care decoleaza, inseamna ca o idee sau un plan este pe cale de a "decola" si va fi pus in practica. Poate insemna si nevoia dvs de a evada viata de zi cu zi.Daca visati ca pilotati un avion, inseamna ca detineti controlul complet al destinatiei dvs in viata. Sunteti increzator si sigur pe sine in deciziile si realizarile dvs.Daca visati ca pierdeti avionul de legatura, indica faptul ca va simtiti neajutorat si prins in anumite situatii. Simtiti ca sunteti tras inapoi, fie fizic, fie mental. Alternativ, visul poate sugera, de asemenea, ca va simtiti deconectat in unele aspecte ale vietii: de locul de munca, in relatie sau in viata de familie.Daca visati ca un avion este deturnat, aceasta se refera la sentimente tulburatoare si emotii din trecut aflat in subconstient.


avocat

- daca visati ca sunteti avocat, inseamna ca ajutorul este disponibil atat timp cat il cereti. Trebuie sa va lasati mandria deoparte si sa cautati la altii asistenta. La un nivel mai direct, visul indica faptul ca sunteti ingrijorat sau preocupat de unele probleme de natura juridica din viata reala.