Ce inseamna daca visezi... A (IV)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2017

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


altar

- daca visezi ca mergi spre altar, asta reprezinta capacitatea dvs de a merge mai departe in viata cu incredere. Exista un echilibru in viata dvs. Alternativ, visul indica disensiuni si dezacorduri. Sunteti blocat in mijloc intre doua puncte de vedere divergente.


animale

- daca vedeti animale in vis, acestea reprezinta propria dvs caracteristica fizica, dorinta primitiva si natura sexuala, in functie de calitatile animalului. Animalele simbolizeaza aspectele dvs. neimblanzite si necivilizate. Astfel, daca visati ca va luptati cu un animal, inseamna ca aveti o parte a dvs. ascunsa, pe care incercati sa o respingeti inapoi in subconstient. Faceti legatura cu animalele din visul dvs.Daca visati ca animalele pot vorbi, aceasta reprezinta cunostintele dvs superioare. Mesajele lor sunt adesea o forma de intelepciune. Alternativ, un animal vorbind denota potentialul de a fi tot ceea ce puteti fi.Daca visati ca salvati viata unui animal, inseamna ca recunoasteti cu succes anumite emotii si caracteristici reprezentate de animal. Visul poate fi cauzat si de sentimente de inadaptare sau de coplesire. Daca eliberati un animal, se necestia exprimarea unei dorinta si eliberarea fiintei dvs. de sub jugul ei.