Ce inseamna daca visezi... A (III)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


aer

- daca visati aer, acesta simbolizeaza creativitatea si inteligenta. Daca aerul este poluat sau cetos, inseamna ca procesul dvs de gandire sau mintea va sunt umbrite.Daca simtiti aer rece in vis, inseamna ca undeva se afla o discordanta in relatiile domestice si ca urmeaza esecuri in afaceri. Ati putea fi in pericolul de a pierde contactul cu realitatea.Daca visati ca respirati aer cald, inseamna ca simtiti influenta raului din jurul vostru.

alergare – daca visati ca fugiti de cineva, inseamna ca incercati sa evitati o problema. Nu va asumati responsabilitatea pentru actiunile dvs. In particular, daca fugiti de un atacator sau de un pericol, atunci inseamna ca nu va confruntati cu temerile dvs.Daca visati ca incercati sa alergati, dar nu va puteti face picioarele sa se deplaseze atat de repede cum va doriti, inseamna ca va lipsesc stima de sine si increderea in sine.Daca visati ca alergati singur, se refera la determinarea si motivatia dvs in urmarirea obiectivelor. Veti avea succes si va veti ridica mai sus de cei din jur. Alternativ, visul poate insemna ca trebuie sa va grabiti in luarea unei decizii.Daca visati ca alergati cu cineva, inseamna cooperare.