Ce inseamna daca visezi... A (II)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1994

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


accident de masina

- simbolizeaza starea dvs emotionala. E posibil sa tineti in adancurile fiintei anxietati si temeri profunde. Va faceti prea multe griji si va munciti prea mult cu gandurile? Acest vis va poate spune sa incetiniti inainte de a face un accident. Trebuie sa va reganditi sau sa replanificati cursul actiunilor dvs si sa reconfigruati traseul.

actor - reprezinta cautarea placerii. Admiratia dvs pentru o celebritate poate duce la dorinta de a avea unele dintre trasaturile ei fizice sau de personalitate. Ganditi-va cine este acest actor / aceasta actrita si ce caracteristici le asociati cu el sau ea. Acestea pot fi aceleasi caracteristici pe care ati vrea sa le aveti si dvs.Daca visati ca sunteti actor, aceasta denota faptul ca munca grea si forta pe care ati depus-o vor fi valorificate in cele din urma. Indica, de asemenea, si dorinta puternica de a fi recunoscut si apreciat. Poate puneti prea mult accent pe aspectul dvs exterior. Alternativ, visul poate fi analog rolului pe care il jucati in viata reala, fie ca este rolul unui parinte, frate, coleg de serviciu, etc. Sau poate ca purtati o masca sau jucati un rol superficial in societate.Daca vedeti un anumit actor sau actrita in vis, uitati-va la rolul pe care il joaca. Chiar daca nu il cunoasteti la nivel personal, cum il percepeti pe el sau personajele pe care le joaca, poate oferi intelegerea modului in care acesteau au legatura cu dvs.